Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ : ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ

p0AAA
ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑΖΑΜΑΡΙΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΥΡΠΟΛΗΣΕΙ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΡΙΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝΟΝΤΑΣ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ KAI KAMIA 40AΡΙΑ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ “ΜΑΚΕLEIO.GR”)


Οι νεαροί που πραγματοποίησαν νωρίτερα πορεία στο κέντρο της Αθήνας, έχουν μπει μέσα στο Πολυτεχνείο,(γύρω στα 40 άτομα)  το οποίο έχει περικυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Την ίδια ώρα, αντιεξουσιαστές έχουν πυρπολήσει κάδους απορριμμάτων στην οδό Στουρνάρη, όπου διεξάγεται ο γνωστός κλεφτοπόλεμος με τους αστυνομικούς.
7
P6
p3
p2
p1
Η πορεία ξεκίνησε από το Μοναστηράκι, με αίτημα να καταργηθούν οι φυλακές τύπου Γ.

 Κατά τη διάρκεια της κινητοποίησης, σύμφωνα με πληφοφορίες, οι διαδηλωτές πέταξαν κόκκινη μπογιά στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, στην πλατεία Συντάγματος, έριξαν πέτρες στην τζαμαρία μια τράπεζας και έγραψαν συνθήματα σε κτήρια.


Προηγούμενη ενημέρωση:
Eπεισόδια αυτή την ώρα στην οδό Πατησίων έξω από το Πολυτεχνείο από ομάδα νεαρών.

Νωρίτερα είχαν πραγματοποιήσει πορεία στο κέντρο της Αθήνας αντιεξουσιαστές, χωρίς ωστόσο να σημειωθούν επεισόδια. Μια μικρή ομάδα μετά το τέλος της πορείας έγραψε συνθήματα σε τοίχους, πέταξε μπογιές στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και έσπασε ΑΤΜ τράπεζας.

Οι συμμετέχοντες στην πορεία, περίπου 700 άτομα, διαμαρτυρήθηκαν για τις φυλακές τύπου Γ΄, για την απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού καθώς και για τους απεργούς πείνας στις φυλακές.



Δεν υπάρχουν σχόλια: