Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΛΥΣΣΑ ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΟΥΚ

OYK-PATRATORAAAA
-Ο ΛΑΟΣ ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ
- ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΕΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ


Τα συνθήματα των Αντρών των ΟΥΚ, κατά την διάρκεια της Στρατιωτικής Παρέλασης της 25ης Μαρτίου, προκάλεσαν την οργή τόσο του ΠΑΣΟΚ όσο και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, καθώς και της βουλευτού του ιδίου κόμματος Βασιλικής Κατριβάνου. Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωσή του τονίζει ότι «τα ΟΥΚ φώναζαν στην παρέλαση στο Σύνταγμα συνθήματα αμφισβήτησης των υφιστάμενων συνόρων».

Πέρα από το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ έκανε ό,τι μπορούσε για να αμφισβητήσει, επί της εξουσίας του, τα υφιστάμενα σύνορα της Χώρας, και μάλιστα εις βάρος μας (π.χ. Ίμια) θα πρέπει να θυμηθούν ότι και επί διακυβερνήσεως του Τόπου απ΄αυτό οι ΟΥΚάδες τραγουδούσαν παρόμοια συνθήματα, παρά την εθνομηδενιστική πολιτική του ΠΑΣΟΚ.


Όσο για τον Παπαδημούλη και την γραφική Κατριβάνου, η οποία χαρακτήρισε τα συνθήματα των ΟΥΚ ως «μια ευθεία πρόκληση για τη δημοκρατία» και ότι της «φαίνεται εξαιρετικά ανησυχητικό και αδιανόητο να μείνουν χωρίς τιμωρία», είναι φανερό ότι τα έχουν χαμένα.

Ειδικά για την δεύτερη, πουθενά από τα συνθήματα δεν προκύπτει προσπάθεια αμφισβήτησης του Πολιτεύματος της Χώρας. Της υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι η μικρασιατική εκστρατεία 1919-22 διοργανώθηκε από εκλεγμένες δημοκρατικά κυβερνήσεις.
Όσο για την τιμωρία που επιθυμεί, φαίνεται ότι τελικά όλοι οι αριστεροί, σε όποια φράξια κι αν ανήκουν, έχουν έναν μικρό Στάλιν μέσα τους…

Καταλαβαίνουμε ότι οι χρόνιες παρέες της με ανθέλληνες, όπως ο έτερος γραφικός Πέτρος Κωνσταντίνου, καθώς και με τις διάφορες οργανώσεις των πακιστανών έχουν επηρεάσει τόσο πολύ την σκέψη της ώστε τα μόνα συνθήματα τα οποία πιθανώς να θεωρεί επιτρεπτά να είναι το «μπόζο –μπόζο γαριδάκια, για να τρώνε τα παιδάκια», «μια ωραία πεταλούδα» και «περνά-περνά η μέλισσα». Άντε και τα «μπέλα τσιάο», «παντιέρα ρόσα» και τον ύμνο του ΕΑΜ για να… σκληρύνει κάπως η κατάσταση.

Τα αμέτρητα επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο τόσο για την απίθανη αυτή τύπισσα, όσο και για τον Παπαδημούλη και για το ΠΑΣΟΚ δείχνουν ότι ο Ελληνικός Λαός ταυτίζεται με τους σκληροτράχηλους Άνδρες των ΟΥΚ και όχι με τους κάθε λογής νερόβραστους κουραμπιέδες και «κατίνες» της συστημικής πολιτικής σκηνής.

Με εκείνους, δηλαδή, που θα υπερασπίσουν έμπρακτα την Πατρίδα σε περίπτωση κινδύνου και όχι μ΄αυτούς που υπερασπίζονται τους αντιρρησίες συνείδησης και αυτούς που καίνε την Ελληνική Σημαία ατιμώρητοι…

Γιώργος Μάστορας
Υ.Γ. Την ώρα που οι Άνδρες των ΟΥΚ έλεγαν τα συνθήματα ο ελληνικός λαός στην παρέλαση τους χειροκροτούσε και τους αποθέωνε. Μήπως θα πρέπει η Κατριβάνου να ζητήσει και την δική τους παραδειγματική τιμωρία για «επικρότηση προτροπής σε αμφισβήτηση συνόρων»; Στον περιθωριακό και μίζερο μικρόκοσμο του γραφικού αριστερισμού όλα είναι πιθανά…
Aπό το site της Χ.Α

Δεν υπάρχουν σχόλια: