Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Τα ΟΥΚ ήταν και πρέπει να παραμείνουν φονικές μηχανές στην υπεράσπιση της πατρίδας- Τελεία και παύλα

Afrokrema-Ellinikon-Enoplon-Dynameon
Δεν είναι ιεροκήρυκες.
Δεν είναι αγκιτάτορες.
Δεν είναι ιεραπόστολοι καμιάς ιδεολογίας κανενός ανθρωπισμού.
Είναι φονικές μηχανές με συγκεκριμένο ρόλο και τέτοιες πρέπει να παραμείνουν…


του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Οι συζητήσεις για την παρέλαση και τα συνθήματα των ΟΥΚ, δε συνιστούν μεμονωμένο περιστατικό, αλλά μέρος ενός βρώμικου σχεδίου με στόχευση δόλια όσο και επικίνδυνη…

Προφανώς μεταξύ όλων όσων αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό αυτή την υπόθεση, υπάρχουν αγνές αυθεντικές φωνές που έχουν μια άλλη προσέγγιση για το ζήτημα, (όπως αυτή που θα σας παραθέσω στη συνέχεια), αλλά αυτό καθόλου δεν αναιρεί την παραπάνω διαπίστωση που εκπορεύεται μεθοδευμένα και συστηματικά, από σκοτεινά κέντρα που ξέρουν καλά τι επιδιώκουν.


Προσωπικά πιστεύω πως είναι δόλιο και επικίνδυνο να επιχειρήσει η πολιτική ηγεσία στο όνομα μιας υποτιθέμενης δημοκρατίας, να παρέμβει με οποιοδήποτε τρόπο σ αυτή την υπόθεση.

Και φυσικά θα ήταν τραγικό, αν η φυσική ηγεσία των ΟΥΚ υποκύψει σ αυτέ τις φωνές και κολεγιοποιήσει την εκπαίδευση των καταδρομέων.



Αν το κάνει, θα έχει ταπεινωθεί. Και ταυτόχρονα θα έχει ταπεινώσει την ψυχή αυτών των ανθρώπων, και αυτό είναι εθνικά ανεπίτρεπτο και επικίνδυνο.

Θεωρώ ότι κάθε δημόσια ενασχόληση στο μέλλον με αυτό το ευαίσθητο ζήτημα θα…
πρέπει να ποινικοποιηθεί , χωρίς επιείκεια και φυσικά χωρίς εκπτώσεις.

Με αφορμή σχετική ανάρτηση, ένας παλιός φίλος στο facebook άσκησε κριτική, την οποία θεωρώ καλοδεχούμενη, και είναι αποκαλυπτική του τρόπου με τον οποίο προσεγγίζεται αυτό το ζήτημα, από έναν κόσμο που το κάνει αυθόρμητα χωρίς να κρύβεται τίποτε πίσω από την άποψή του.


Θεωρώ, ότι τα σκοτεινά κέντρα που ενορχηστρώνουν τέτοιες επιθέσεις, χρησιμοποιούν ως άλλοθι τις αυθεντικές φωνές για να προωθήσουν τα δόλια σχέδια τους.

Ας ξεκαθαρίσουμε σε όλους τους τόνους, πως τα ΟΥΚ δεν είναι καλωσυνάτοι ιεραπόστολοι, αλλά φονικές μηχανές με ψυχή, και τέτοιες πρέπει να παραμείνουν σε πείσμα όλων.

Όλοι εμείς που υποτίθεται ότι νοιαζόμαστε για τη δημοκρατία στον τόπο μας, ας βάλουμε να δυνατά μας να πρυτανεύσει παντού, στην κοινωνία, στις δομές του κράτους, και στον τρόπο άσκησης της πολιτικής και λοιπής εξουσίας, και ας αφήσουμε τα ΟΥΚ έξω από αυτή την παραμύθα.


Δε θα γίνει φτωχότερη η Δημοκρατία μας από την εκπαίδευση των ΟΥΚ…

Η δημοκρατία στον τόπο μας δε βιάστηκε από τα ΟΥΚ αλλά από τους κάθε λογής ευαισθητούληδες και κλασομπανιέρες που έβγαλαν στο σφυρί την εθνική αξιοπρέπεια.

Κατ αντιστοιχία, η δημοκρατία στον τόπο μας δε θα θριαμβεύσει, αν μετατρέψουμε το πλέον επίλεκτο τμήμα των καταδρομέων σε προσκοπάκια και ακίνδυνα λυκόπουλα.

Σας παραθέτω στη συνέχεια αυτούσιο το διάλογο με τον παλιό μου φίλο, γιατί νομίζω ότι αποτελεί χρήσιμο υλικό, αυθεντικά αποτυπωμένο για χρήσιμα συμπεράσματα απ όλους μας.




Κ. Κυριακόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: