Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Η Λαϊκή επιδοκιμασία στους άνδρες των ΟΥΚ είναι η καλύτερη απάντηση στους εθνομηδενιστές

oyk__articAAAle
Τα αμέτρητα επικριτικά σχόλια στο διαδίκτυο εναντίον του ΠΑΣΟΚ, του Παπαδημούλη και της Κατριβάνου, για τον «αποτροπιασμό» τους ως προς τα συνθήματα των Ανδρών των ΟΥΚ, ήταν η καλύτερη απάντηση στις ιδεοληψίες των διαφόρων εθνομηδενιστών ανεξαρτήτου κομματικής ένταξης. 


Δεν χρειάζεται να αναπαράγουμε τα διάφορα «κοσμητικά» επίθετα, με τα οποία «έλουσαν» τους υβριστές των ΟΥΚ οι επισκέπτες των διαδικτυακών ιστοσελίδων.

Καταλαβαίνουμε ότι «γιωτάδες» όπως ο Βενιζέλος, καθώς και «ροζ» μπολσεβίκοι, όπως ο Παπαδημούλης και η Κατριβάνου, δεν μπορούν να νιώσουν, έστω και στοιχειωδώς, την έννοια και την σημασία του Ελληνικού Στρατού. Χαμένοι ανάμεσα στα στενά συντηρητικά συμφέροντά τους, καθώς και στις αντεθνικές απόψεις των ανάλογων ιδεών που ακολουθούν, αδυνατούν να νιώσουν την αλληλοσύνδεση Λαού και Στρατού.

Η πιο ηχηρή, ωστόσο, «απάντηση» δόθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου, όπου η δημόσια τηλεόραση κατέγραψε ποσοστά τηλεθέασης – ρεκόρ από τις 11 το πρωί έως τη μία το μεσημέρι. Συγκεκριμένα, έφτασε το 46,9% σε γενικό σύνολο, σε ορισμένες περιπτώσεις άγγιξε το 52,8% ενώ στα νεανικά κοινά το κοντέρ έδειξε 35,7%.

Την ίδια ώρα που οι πάσης φύσεως εθνομηδενιστές ενοχλούνται από τα συνθήματα των Ανδρών του Ελληνικού Στρατού, ο Λαός μας στηρίζει το Στράτευμα, είτε με την φυσική του παρουσία στους χώρους των παρελάσεων είτε με την τεράστια τηλεθέαση κατά την διάρκεια της προβολής τους.
Γιώργος Μάστορας

Δεν υπάρχουν σχόλια: