Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

To ξαναβρόντηξαν οι Κύπριοι Πυροβολητές με συμμετοχή & των Εφέδρων! (φώτο)

vpb0
Αν και έχει περάσει ελάχιστος χρόνος από την προηγούμενη την βολή (Δεκέμβριος 2014) Πυροβολικού της Εθνικής Φρουράς της Κύπρου ,οι Κύπριοι Πυροβολητές το Ξανά βρόντηξαν ,αυτή  τη φορά με την Συμμετοχή και των Εφέδρων Πυροβολητών του νησιού ,που από ότι φαίνεται δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από τους υπηρετούντες Πυροβολητές !



vpb1
Κοντά στην Μοίρα Πυροβολικού και τους Εφέδρους Πυροβολητές της ΙΙ Μεραρχίας Πεζικού βρέθηκε και ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ Αντιστράτηγος Γιώργος Μπασιακούλης (φώτο κάτω) Ελλαδίτης Πυροβολητής με τεράστια πείρα στις Βολές και αγαπητός στους Εφέδρους
vpb2
Tην 02 και 03 Μαρτίου 2015, διεξήχθη με επιτυχία προγραμματισμένη 24ωρη Άσκηση, από Μοίρα Πυροβολικού, της ΙΙ Μεραρχίας Πεζικού, με την συμμετοχή της Ενεργού Δυνάμεως και των Εφέδρων της.
vpb4
Κατά την διεξαγωγή της Άσκησης πραγματοποιήθηκε μεταξύ των λοιπών αντικειμένων εκπαιδεύσεως, τάξη πυροβόλων και βολές πυροβολικού ημέρα αλλά και νύχτα μια 
Το Κυπριακό Πυροβολικό της Εθνικής Φρουράς το…Βρόντηξε! (Δεκέμβριος του 2014)
Μέχρι τώρα η Εθνική Φρουρά της Μεγαλονήσου στις δραστηρίοτητες της  ενεργούσε αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες !
vo2
Αν και τον μήνα Δεκέμβριο οι Βολές που ήταν προγραμματισμένες ήταν αρκετές και σχεδόν με όλα τα όπλα  που διαθέτει η Εθνική Φρουρά ατομικά και Ομαδικά ,είναι η πρώτη φορά που το Κυπριακό Πυροβολικό το βρόντηξε και οι εύστοχες Βολές του έδειξαν με το καλύτερο τρόπο την Παρουσία του αλλά και το ρόλο που θα κληθεί να διαδραματίσει στο πεδίο των Επιχειρήσεων!
vo1  
Από κοντά ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς  Αντιστράτηγος  Μπασιακούλης Γεώργιος (Πυροβολητής ) (φώτο αρχείου)που ζήτησε από τους Πυροβολητές της Κύπρου να δείξουν αυτό που έχουν εκπαιδευτεί να κάνουν ! 
 ema3vo2
Το μήνυμα είναι βροντερό με πολλούς αποδέκτες
…Κανείς δεν πρόκειται να κατέβει στο νησί και κανείς δεν πρόκειται να προχωρήσει ούτε μέτρο χωρίς να υποστεί βαρύτατες απώλειες !
Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς, διεξήγαγε με επιτυχία τις προγραμματισμένες Βολές Πυροβολικού, στο πεδίο βολής Κιτίου.
vo3

Δεν υπάρχουν σχόλια: