Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΙΔΡΥΟΥΝ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ-ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ (5 βίντεο)

165928image1
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Για να εξυπηρετήσουν καλύτερα τα συμφέροντα τους και τα συμφέροντα της Τουρκίας και του ανερχόμενου Ισλάμ την Γερμανία και γενικά στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι Τούρκοι της Γερμανίας προχωρούν στην ίδρυση πολιτικού κόμματος με καθαρά φιλοτουρκικές και φιλοισλαμικές θέσεις.


Πρωτεργάτης σε αυτή την κίνηση είναι ο γερμανό-τούρκος επιχειρηματίας, ο Remzi Aru και σαν κύριο λόγο για την πρωτοβουλία αυτή προβάλλει τις «διακρίσεις», όπως υποστηρίζει κατά των Τούρκων της Γερμανίας.

 Ότι δηλαδή τους μειώνουν και τους βλέπουν σαν κατώτερους.

foto1
Όπως ανέφερε : «Είμαστε κυριολεκτικά αναγκασμένοι να σχηματίσουμε το δικό μας κόμμα. Όχι μόνο για τους Τούρκους, όχι μόνο για τους μουσουλμάνους, αλλά για… όλους τους ανθρώπους στη Γερμανία» Μάλιστα!

Επιπλέον ο κύριος Aru ισχυρίζεται ότι βλέπουν τους Τούρκους ως εξιλαστήρια θύματα για τα πάντα στη Γερμανία και οι πολιτικοί τους ρίχνουν το φταίξιμο σε όλα. (οι καημένοι τι… αθώα περιστεράκια που είναι!)

Το πρόβλημα όμως είναι ότι οι Τούρκοι της Γερμανίας όχι μόνο δεν θέλουν να αφομοιωθούν στην γερμανική κοινωνία, αλλά αντιθέτως θέλουν να επιβάλλουν την γερμανική κοινωνία να προσαρμοστεί στα δικά τους πολιτιστικά δεδομένα.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο όπου ένας δημοσιογράφος ρώτησε ένα περαστικό Τούρκο ποιος είναι ο πρωθυπουργός τις Γερμανίας , και δείτε τι απαντά. Επίσης στην ερώτηση ποια είναι η πρωτεύουσα τις Γερμανίας απαντά ότι είναι το… Λουξεμβούργο.

Τέτοια είναι η προσάρμοση που κάνουν οι Τούρκοι στις χώρες που ζουν.
Ζουν σε έναν δικό τους κόσμο και δεν ενδιαφέρονται για τα τοπικά αλλά θέλουν να επιβάλουν τους δικούς τους νόμους.
 
Στο επόμενο βίντεο αναφέρεται ότι, από τους 3000 εγκληματίες που είχαν καταγραφτεί τελευταία στα αστυνομικά αρχεία, περισσότεροι από 2000 δεν ήταν Γερμανοί, αλλά μουσουλμάνοι Τούρκοι.
Μαχαίρωσαν πάτερα με δυο παιδιά και τον άφησαν σε κώμα για 50 ευρώ.
Η απάντηση τον άλλων Τούρκων που ζουν εκεί γι’ αυτό το επεισόδιο ήταν ότι… τι να κάνουμε, έτσι ήταν η τύχη του, ούτε καν λύπηση δεν έδειξαν για το έγκλημα.
Η καθημερινή ζωή τον Τούρκων και Αράβων μουσουλμάνων στην Γερμανία που άλλαξαν την ζωή τον εντόπιων και πλέον σηκώνουν τα χέρια ψιλά οι Γερμανοί.
Το κατάντημα αυτής της καταστροφικής πολυπολιτισμικής πολιτικής των γερμανικών σχολειών στην Γερμανία, καθώς τα παιδιά των Γερμανών είναι πλέον μειονότητες.
Και στο τελευταίο βίντεο ιδου το αποτέλεσμα όταν μαζεύουν όλα αυτά τα αποβράσματα των μουσουλμάνων φανατικών Τούρκων Αράβων κ.τ.λ.
Να μπούμε σε σκέψεις γιατί πολλοί επιδιώκουν και στην Ελλάδα να ιδρύσουν τουρκικό κόμμα που θα εκφράζει και όλους τους μουσουλμάνους.
 
Η καμπάνα άρχισε ήδη να χτυπά.
Ποιος την ακούει;
ΣΤΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: