Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ ΡΩΣΙΚΗ «ΣΦΑΛΙΑΡΑ» ΣΤΟΝ… ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΗΠΑ! «ΑΡΡΩΣΤΗΣΑΝ» ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! (ΦΩΤΟ)

poutin21--650
ΤΗΝ … «Ε Ξ Α Ϋ Λ Ω Σ Α Ν»!… ΚΙΝΗΣΗ ΜΑΤ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ «ΕΘΑΨΑΝ» ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΨΕΥΤΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΙΣΤΑΝ! 


Ο μεγάλος ορθόδοξος ηγέτης που ακούει στο όνομα Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε τους Αμερικανούς να «αρρωστήσουν» και να βγάλουν καντήλες για μια ακόμη φορά, με την ολοκαίνουργια Ρωσικη βάση στην Σερβία.

Είναι περιττό βέβαια να πούμε πως για μια ακόμη φορά οι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι έθαψαν τη σημαντικότατη είδηση.
Σημαντική όχι μόνο για την Σερβία αλλά και για όλη την Βαλκανική.
Έως πότε όμως θα «εξαφανίζετε» τις αληθινές ειδήσεις;

m1-14

Κίνηση «ΜΑΤ» από το Κρεμλίνο, για να εξασφαλίσει την παρουσία του στα Βαλκάνια και οργή των ΗΠΑ! Μια μεγαλοπρεπής Ρωσική «σφαλιάρα» στον… σβέρκο των ΗΠΑ!
«Κλείνει το μάτι» η Μόσχα, όχι μόνον, στο Βελιγράδι, αλλά και γενικότερα στην Χερσόνησο του Αίμου, ως λίαν ισχυρός παίκτης, στην τοπική σκακιέρα… 

m2-14

Όπως μεταδίδουν σερβικές στρατιωτικές ιστοσελίδες, Ρωσία και Σερβία έφτασαν σε συμφωνία, για την παραχώρηση στις ρωσικές ειδικές δυνάμεις αλεξιπτωτιστών,του στρατιωτικού αεροδρομίου της «Έτσκα», κοντά στο Zrenjanin της Βοϊβοντίνας, μαζί με τον περιβάλλοντα χώρο.

Οι Ρώσοι που θα δρούν υπό το κάλυμα «ανθρωπιστικής οργανώσεως», για την πρόληψη φυσικών καταστροφών, θα έχουν τον πλήρη έλεγχο της περιοχής και την δυνατότητα μεταστάθμευσης 2.500 αλεξιπτωτιστών, μαχητικών αεροσκαφών και ελικοπτέρων!!!
m3-15
Την είδηση επιβεβαιώνει ο διοικητής του πρώτου ρωσοσερβικού κέντρου στην Νις, Bojan Glamočlija.
Οι Αμερικανοί θεωρούν την ρωσική βάση στην Νις, ως ένα από τα μεγαλύτερα ρωσικά κέντρα κατασκόπων και εφαλτήριο ειδικών αποστολών της Ρωσίας παγκοσμίως!

m4
Η είδηση για την δημιουργία και δευτέρας ρωσικής βάσεως, έπεσε σαν βόμβα στους νατοϊκούς κύκλους και η Αμερική κάνει ότι μπορεί, για να την αποτρέψει…

m5-10
Με αυτήν την κίνηση η Ρωσία, πατάει γερά τα πόδια της στα Βαλκάνια και θα έχει την δυνατότητα προβολής ισχύος, όπου χρειαστεί στην ευρύτερη περιοχή, με ότι αυτό σημαίνει για την ανάσχεση ΚΑΙ του άκρως «αρρωστημένου» αλβανικού μεγαλοϊδεατισμού…
m6-5
[ΑΥΤΗ Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΩΣ «ΠΡΟΩΘΗΜΕΝΗ» ΚΙΝΗΣΗ, ΣΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΕΩΣ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ στην χώρα μας, ΟΠΩΣ ΘΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕ, ΤΗΝ … «Ε Ξ Α Ϋ Λ Ω Σ Α Ν»!..
odysseiatv
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: