Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Αγ. Παΐσιος: Αυτά που πρόκειται να συμβούν σε Αλβανία και Βόρεια Ήπειρο

xalazi_madata_566612151
ΕΝΤΟΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ - ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Πολύ έντονα καιρικά φαινόμενα λαμβάνουν χώρα αυτή την στιγμή στην Αττική. Συγκεκριμένα ισχυρή χαλαζόπτωση ακολουθούμενη από δυνατή καταιγίδα και ισχυρούς ανέμους πλήττει αυτή την στιγμή την Ανατολική Αττική και ιδιαίτερα την περιοχή των δήμων Ραφήνας,Πεντέλης και Μαραθώνα.


Λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα ισχυρή χαλαζόπτωση έπληξε τα βόρεια προάστια και συγκεκριμένα τις περιοχές Κηφισιά, Λυκόβρυση, Εκάλη, Θρακομακεδόνες.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν νωρίτερα τη Στερεά Ελλάδα, ενώ στη Λαμία προκλήθηκαν καταστροφές.


Η κακοκαιρία έπληξε επίσης την Ξάνθη αλλά και τα Τρίκαλα.


Στα Τρίκαλα σύμφωνα με το trikalaola.gr  δυνατό μπουρίνι έπληξε την πόλη και κυρίως τον άξονα Καλαμπάκας-Πύλης και περιοχές του δήμου Μουζακίου.


Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στην πόλη της Ραφήνας, ενώ αυτή την στιγμή στο βουνό της Πεντέλης λαμβάνει χώρα ένα «φωτορρυθμικό» κεραυνών και αστραπών.


Το μπουρίνι συνοδευόταν με χαλάζι στο μέγεθος κορόμηλου και η χαλαζόπτωση ήταν παρατεταμένη και προκάλεσε μεγάλες καταστροφές στα οπωροφόρα δέντρα, σιτηρά και στα ζαρζαβατικά.


Καλό θα είναι οι πολίτες να αποφύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις καθώς η οδήγηση είναι δύσκολη ενώ υπάρχει και ο φόβος πτώσης κεραυνών.

Aκολουθούν βίντεο και φωτό από τις καταιγίδες των Τρικάλων







Δεν υπάρχουν σχόλια: