Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

ΕΝΩ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ BREXIT ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΨΗΦΙΖΑΝ ΒΡΕΜΑΙΝΕ

2016-03-29-niles-b
cebdceafcebacebfcf8o1Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Ένα εντυπωσιακό στοιχείο που αφορά την προέλευση των ψηφοφόρων στο βρετανικό δημοψήφισμα για το οποίο κανείς δεν μας ενημέρωσε, δείχνει το πώς παρά λίγο οι μη γηγενείς θα έκριναν το αποτέλεσμα ενός από τα πιο κρίσιμα δημοψηφίσματα κάτι το οποίο μπορεί να συμβεί και αλλού, δηλαδή οι μετανάστες να κρίνουν τις εκλογές και τις τύχες της χώρας που ήρθαν από αλλού.



Βάσει λοιπόν των στοιχείων που δημοσίευσε ο Guardian, οι γηγενείς ψηφοφόροι ψήφισαν συνολικά σε ποσοστό 60-40 υπέρ της εξόδου.


Οι ασιατικής όμως καταγωγής ψηφοφόροι (Ινδοί, Πακιστανοί, Κινέζοι, κλπ.) ψήφισαν σε ποσοστό 67%, υπέρ της παραμονής, όπως ακριβώς έπραξε και το 73% των αφρικανών και Αράβων!

 
Δηλαδή, λίγο ακόμα και οι γηγενείς Βρετανοί θα έχαναν τη χώρα μέσα από τα χέρια τους, λόγω της αθρόας «βρετανοποίησης» των μεταναστών!


Οσο για το θρήσκευμα, το 58% των Χριστιανών τάχθηκε υπέρ του Brexit, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία του Μουσουλμάνων (70%) ψήφισε υπέρ της Ε.Ε.!

Παραλίγο η ψήφος των μουσουλμάνων να καθορίσει το αποτέλεσμα.


Αν ένα ποσοστό 10% επιπλέον ψήφιζε υπέρ του Bremain η Βρετανία θα είχε μείνει στην ΕΕ, παρά την συντριπτική υπεροχή στην αρνητική ψήφο των γηγενών χριστιανών κατοίκων!


Σε ότι αφορά τα εισοδηματικά κριτήρια τα μεσαία και τα χαμηλά οικονομικά στρώματα ψήφισαν υπέρ του Brexit.


Αντίθετα το 57% των υψηλά αμειβόμενων κοινωνικών στρωμάτων τάχθηκε υπέρ του Remain, ενώ αντίθετα, τα μέσα και χαμηλά εισοδηματικά στρώματα, σε ποσοστό 64%, στήριξαν το Brexit.

Σίγουρα αυτά τα στοιχεία προκαλούν σοκ καθώς αποκαλύπτουν πως εκτυλίσσεται μια διαδικασία αλλοίωσης της θέλησης των γηγενών Ευρωπαίων με την συνεχιζόμενη εισβολή αλλοδαπών, που σε λίγο θα κυριαρχούν στις εκλογικές αναμετρήσεις.
 
Και εις ανώτερα!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.ge

Δεν υπάρχουν σχόλια: