Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΟΙ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! Οι επιθέσεις, ο Άδωνις και Μητσοτάκης «πυροσβεστης»

%cf%83%cf%85%ce%bd%ce%b5%ce%b4%cf%81%ce%af%ce%b1%cf%83%ce%b7-%ce%ba%ce%bf-%ce%bd%ce%b4-3-%ce%ba%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%bc%ce%b1%ce%bd%ce%bb%ce%ae%cf%82-2-925x420-600x272
Μεγάλες φουρτούνες άναψε στο «Kαραμανλικό» στρατόπεδο η δημοσίευση πληροφοριών στην ιστοσελίδα του Βήματος για σενάρια δραχμής που «επεξεργάζεται» ο πρωθυπουργός και η έμμεση συμμετοχή με αναφορές μυστικών επαφών σε άλλα σενάρια τόσο του Κώστα Καραμανλή όσο και του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Αν και στο κείμενο που αναρτήθηκε δεν υπήρχε καμία ονομαστική αναφορά για ευνόητους λόγους, όλοι κατάλαβαν…


Η συνέχεια έγινε πιό ενδιαφέρουσα και θα έμενε στα όρια της υπόγειας κόντρας Σημιτικών και Καραμανλικών αν δεν μεσολαβούσε ο …Άδωνις!
Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ανάρτησε στον λογαριασμό του στο twitter το εν λόγω δημοσίευμα με θετικά δικά του σχόλια για την αλήθεια των αποκαλύψεων που έπρεπε να μάθουν οι πολίτες.

Τότε, τα τηλέφωνα πήραν φωτιά. Τόσο οι βουλευτές της ΝΔ που συνομιλούν με τον πρώην πρωθυπουργό όσο και άνθρωποι του περιβάλλοντός του, απείλησαν με δημόσιες δηλώσεις εναντίον Γεωργιάδη, που θα χαλούσαν την συνταγή ομοψυχίας που εμφανίζεται στο κόμμα, με τις συχνές παρουσίες όλων των κορυφαίων στελεχών στις κομματικές εκδηλώσεις.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες , ο Άδωνις επικοινώνησε με το περιβάλλον του Καραμανλή και δικαιολόγησε την πράξη του ότι όχι μόνο δεν είχε δόλο κατά του πρώην πρωθυπουργού αλλά αντίθετα το έκανε για τις αποκαλύψεις που αφορούσαν τα σχέδια του Τσίπρα.

Πριν πάρει το όλο θέμα μεγαλύτερες διαστάσεις, έγινε με μεσολάβηση των γραφείων Μητσοτάκη και Καραμανλή επικοινωνία των δύο ανδρών όπου σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ. Καραμανλής ζήτησε προεδρική…δράση. Εξοργισμένος όμως είναι και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, με την επιχείρηση εμπλοκής του σε σενάρια δραχμής αλλά και απ ευθείας συνεννόησης με την κυβέρνηση και τον Πάνο Καμμένο που δεν κρύβει την συμπάθειά του στον Καραμανλή.

Σαν να μην έφταναν τα παραπάνω, στο παιχνίδι μπήκαν και γνωστά sites που στηρίζουν τον Αντώνη Σαμαρά, εκμεταλλευόμενα την ευκαιρία να επιτεθούν στον Καραμανλή με το άλλο γνωστό σενάριο περί απλόχερης στήριξης στον Τσίπρα.

Γιατί γίνονται όμως όλα αυτά; Στην Παναγή Κυριακού πιστεύουν ότι μετά την παρουσίαση του βιβλίου – μελέτης που επιμελήθηκε ο Παντελής Σκλιάς γιά την διόγκωση του ελληνικού χρέους από την κυβέρνηση Σημίτη , παρουσία του Κώστα Καραμανλή, το σημιτικό στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ με επιρροή στο εκδοτικό συγκρότημα έδωσε την απάντησή του.

Από κοντά ,εκτιμούν, άδραξε την ευκαιρία και το στρατόπεδο Σαμαρά για τους γνωστούς εσωκομματικούς λόγους και κάπου εκεί ορισμένοι θεωρούν ότι τοποθετείται και η «σφήνα» του Γεωργιάδη καθώς δεν φάνηκε να πείθονται από τις δικαιολογίες ότι δεν κατάλαβε τον σκοπό της δημοσιεύματος.

Πάντως, παρά την πυροσβεστική παρέμβαση του Κ. Μητσοτάκη, κάποιοι βουλευτές λένε δεξιά και αριστερά ότι σύντομα θα σταματήσουν να σιωπούν για τα όσα κάνει ο Άδωνις στη ΝΔ…αλλά το έχουν πει κι άλλες φορές.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: