Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Στα Μουλωχτά βγήκε ο μισός Στόλος στο Αιγαίο (video)…Άσχετα τι λένε στο ΓΕΝ!

i9
Στα Μουλωχτά και μόνο εφόσον έλαβαν διαταγή επιστροφής άρχισε να μαζεύεται ο Στόλος στον Ναύσταθμο  …Ενώ στο Αιγαίο παιζόταν  ένας  καθαρά    Ψυχολογικός  Πόλεμος προσπαθώντας να σπάσουν τα νεύρα εκατέρωθεν!


Την ώρα που ο Α/ΓΕΕΘΑ συνιστούσε αυτοσυγκράτηση , την ίδια ώρα ο Στόλος έβγαινε  με διαταγή ,στο Αιγαίο στο πλαίσιο των  Εθνικών Τεχνικών Ασκήσεων (Μικρής Κλίμακας τις χαρακτηρίζει το ΓΕΝ) αλλά τα στοιχεία άλλα μας λένε !

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες βγήκαν στο Αιγαίο  Φρεγάτες ,Τορπιλάκατοι ,Κανονιοφόροι αλλά και το Πολεμικό Σκάφος  Γενικής Υποστήριξης σε ρόλο ανεφοδιασμού !

Από την άλλη στο  Αιγαίο ή για ακριβολογούμε  στο βυθό του  πλέουν όλα τα διαθέσιμα Υποβρύχια  ακόμη και τα Υπερσύγχρονα που είναι διασπαρμένα σχεδόν παντού …Ακόμη και στη Κρήτη!

lp1_7781

» Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα  και άσκηση Υποβρυχίων  στο Αρχιπέλαγος .. Τυχαίο και αυτό ;

Σύμφωνα με πηγές  στην Άσκηση πήραν μέρος  Ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και Μαχητικά της Πολεμικής Αεροπορίας  σε μια άσκηση …Μικρής κλίμακας !!»

Η Ανακοίνωση του ΓΕΝ
Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από 21 έως 22 Φεβρουαρίου 2017 διεξήχθησαν επιτυχώς οι εθνικές τεχνικές ασκήσεις μικρής κλίμακας “ΑΣΤΡΑΠΗ 2/17” και “ΒΡΟΝΤΗ 1/17” στη θαλάσσια περιοχή Σαρωνικού, Μυρτώου και Κυκλάδων, με την συμμετοχή Μονάδων του ΠΝ.

Οι εν λόγω ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος Επιχειρησιακής Εκπαίδευσης μονάδων του ΠΝ, για το 2017.

Δείτε το video από την προηγούμενη Άσκηση «Αστραπή 1/17» τον προηγούμενο μήνα …Τα σχόλια για Μικρής Κλίμακας  κρατήστε τα !


Δεν υπάρχουν σχόλια: