Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!! Θέλουν Π Ο Λ Ε Μ Ο… Ακύρωσε τη συνάντηση των ηγετών ο Ακιντζί

cebdceafcebacebfcf82-ceb1cebdceb1cf83cf84ceb1cf83ceb9ceacceb4ceb7cf82-cebaceb1ceb9-cebccebfcf85cf83cf84ceb1cf86ceac-ceb1cebaceb9cebd
Απειλούν με τα πλοία που πλέουν στη Μεσόγειο

Δεν θα πραγματοποιηθεί η αυριανή συνάντηση των ηγετών των δύο κοινοτήτων για το Κυπριακό, αναφέρει ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σε ανάρτηση του στο Twitter ο κ. Χριστοδουλίδης αναφέρει πως η ε/κ πλευρά έχει ενημερωθεί από τα Ηνωμένα Έθνη ότι λογω άρνησης συμμετοχής του Τουρκοκύπριου ηγέτη, η αυριανή συνάντηση δεν θα πραγματοποιηθεί.

Σημειώνεται ότι το πρωί η Ειδική Αντιπρόσωπος του ΓΓ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη

Εν τω μεταξύ, χθες το βράδυ ο Πρόεδρος Αναστασιάδης έστειλε σαφές μήνυμα στην άλλη πλευρά λέγοντας ότι «η υπομονή έχει όρια», διευκρινίζοντας ότι ο ίδιος θα έδινε το «παρών» στην προγραμματισμένη συνάντηση της Πέμπτης.

«Αν (ο Μουσταφά Ακιντζί) επιθυμεί τη λύση του Κυπριακού Προβλήματος, να αφήσει τις προφάσεις», ανέφερε και τόνισε ότι στην Κυπριακή διάλεκτο υπάρχει η παροιμία «απόν ‘θέλει να πάει στον μύλον, 5 μέρες κοσσινίζει», ελπίζοντας ότι αυτό υπάρχει και στην τουρκοκυπριακή.

Όπως είπε, για ένα ασήμαντο, ελάχιστο γεγονός «θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία των διαπραγματεύσεων που διακόπτεται ο διάλογος και εγωιστικά κάποιοι εμμένουν να νομίζουν ότι μπορεί να ταπεινώσουν τους συνομιλητές τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: