Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ο Α.Τσίπρας «παραίτησε» την Ράνια Αντωνοπούλου «με το ζόρι»: «Ευχαριστώ για την συνεργασία»!

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από το Μαξίμου ότι «Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έκανε δεκτή την παραίτηση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Ρ. Αντωνοπούλου και την ευχαριστεί για την τριετή σημαντική προσφορά της». 


Οπως έγραψε πρώτο το pronews.gr, ήταν προδιαγεγραμμένη η τύχη της Ρ.Αντωνοπούλου.

Γράφαμε σχετικά: «Προ αποκεφαλισμό της αναπληρωτού υπουργού Εργασίας Ράνιας Αντωνοπούλου, οδεύει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετά την αποκάλυψη ότι έκανε χρήση της διάταξης για επιδότηση του ενοικίου της με ποσό 1000 ευρώ μηνιαίως, παρά το γεγονός ότι μαζί με τον σύζυγό της υπουργό Οικονομικών Δ.Παπαδημητρίου, είναι από τα πλέον ευκατάστατα ζευγάρια του ελληνικού Κοινοβουλίου με μεγάλη ακίνητη περιουσία και εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις.

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος δηλώνει ότι «ο πρωθυπουργός δεν θεωρεί ορθή τη χρήση της διάταξης της οποίας έκανε χρήση η αν. υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου για επιδότηση ενοικίου».

Ο υπουργός έκανε γνωστό επίσης ότι ο κ. Τσίπρας έχει ήδη επικοινωνήσει με την υπουργό, στην οποία και παρέπεμψε για περαιτέρω δηλώσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: