Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Καμία σύλληψη για τα γεγονότα στον Πειραιά – Προφανής σκοπός η συντήρηση της λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής

Πόσο τυχαία είναι άραγε η σύμπραξη αριστεριστών, ΜΜΕ και προβοκατόρων κάθε προελεύσεως, μία μόλις μέρα μετά από την *** δημοσκόπηση της Metron Analysis, σύμφωνα με την οποία η Χρυσή Αυγή σημειώνει εκρηκτική άνοδο φτάνοντας το 10%.


Η πραγματικότητα είναι ότι είναι τόσο τυχαία, όσο και η απραγία των αρχών, οι οποίες για άλλη μία φορά «αδυνατούν» να προβούν στην σύλληψη των εμπλεκομένων.

Πρόκειται για την ίδια ακριβώς «αδυναμία» που επέδειξαν οι αρχές όταν *** ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να συλλάβουν τους δράστες της άνανδρης ληστρικής επίθεσης εναντίον Συναγωνιστή, Περιφερειακού Συμβούλου με την Ελληνική Αυγή, παρότι αυτοί βρισκόντουσαν ακριβώς μπροστά τους.

Πρόκειται σαφέστατα για την αγαστή συνεργασία κράτους, παρακράτους και ΜΜΕ, προκειμένου να διατηρήσουν την εξουσία τους επί ενός δοκιμαζόμενου Λαού.

Ενδεικτικό αυτού, η ημερήσια δραστηριότητα των αναρχοκομμουνιστών, οι οποίοι (σε μία μέρα!) έσπασαν τα γραφεία της Novartis δηλώνοντας την στήριξή τους στον Σαμαρά και πραγματοποίησαν συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Παπαδήμου προς υποστήριξη του τρομοκράτη που του έστειλε δέμα – βόμβα. Σε καμία εκ των δύο «εκδηλώσεων» της αριστεράς δεν πραγματοποιήθηκε σύλληψη.

Και, βεβαίως, ούτε στην προβοκατόρικη ενέργεια κατά της καταλήψεως στον Πειραιά πρόκειται να λάβει χώρα καμία σύλληψη, αφού δεν είναι δυνατόν να συλληφθούν τα «δικά τους παιδιά», αυτοί που έδωσαν το έναυσμα για κατασυκοφάντηση της Χρυσής Αυγής, του μόνου πραγματικού εχθρού του καθεστώτος.

Προηγουμένως στείλαμε *** δελτίο Τύπου – δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής για το θέμα προς όλα τα ΜΜΕ και κυρίως προς αυτούς που προσπάθησαν να συσχετίσουν την Χρυσή Αυγή με το περιστατικό.
Αναμένουμε την έστω εκ των υστέρων δημοσίευση της αλήθειας, ειδάλλως επιφυλασσόμαστε της χρήσεως παντός νόμιμου δικαιώματός μας.

*** δημοσκόπηση της Metron Analysis

*** ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να συλλάβουν τους δράστες της άνανδρης ληστρικής επίθεσης

*** δελτίο Τύπου – δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής 


www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: