Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

ΕΚΤΑΚΤΟ...!!! Η Ρωσία αναγνωρίζει την τουρκική «Δημοκρατία της ΒΟΡΕΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ» δια στόματος Μεντβέντεφ...

Η ανθελληνική ΔΉΛΩΣΗ του Ρώσου πρωθυπουργού...!!!

Δεν περιμέναμε τίποτα ακαλύτερο... Μεταφέρουμε το ρεπορτάζ που αναφέρετε στην συνέντευξη του Μεντβέντεφ... Δείτε στο τέλος με τι χαρακτηριστική άνεση αναφέρεται στην... Δημοκρατία της «Βόρειας Κύπρου».
 
Κι αυτό είναι φυσικά δυσανάλογο, ακόμη και ως αναφορά, με απελάσεις κι άλλα συναφή. Αποτελεί προφανώς κρίκο στην αλυσίδα της συμμαχίας που έχει σφυρηλατηθεί με την τουρκία το τελευταίο διάστημα

Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ εξέφρασε την ελπίδα ότι η ηγεσία του ΝΑΤΟ θα έχει αρκετή λογική να μην δεχτεί την Γεωργία στην Βορειοατλαντική Συμμαχία, προειδοποιώντας ότι η κίνηση αυτή θα μπορούμε να «πυροδοτήσει μια τρομερή διένεξη».Την ίδια ώρα έκανε μέγα ατόπημα μιλώντας για “βόρεια Κύπρο”!!!


Στη συνέντευξη που παραχώρησε στη ρωσική εφημερίδα Kommersant και αναδημοσιεύσει το πρακτορείο TASS, ο Ρώσος πρωθυπουργός δήλωσε ότι υπάρχει μια πιθανότητα για διένεξη που εμπλέκει τη Ρωσία, αν επιτραπεί στη Γεωργία να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.


«Θεωρούμε την Αμπχαζία και την Νότια Οσσετία ως ανεξάρτητα κράτη. Διατηρούμε φιλικές σχέσεις και έχουμε στρατιωτικές βάσεις εκεί. Κατανοούμε ότι αν οποιαδήποτε άλλη χώρα ισχυριστεί ότι αποτελεί μέρος της εθνικής τους επικράτειας, αυτό θα έχει σοβαρές συνέπειες. Ως εκ τούτου, ελπίζω ότι η ηγεσία του ΝΑΤΟ θα έχει αρκετή λογική να μην προβεί σε οποιοδήποτε βήμα προς αυτή την κατεύθυνση», σημείωσε ο Μεντβέντεφ.


Χαρακτήρισε την πρόσφατη απόφαση της Συμμαχίας να επιβεβαιώσει τη δέσμευσή της να δεχτεί εν τέλει τη Γεωργία «μια απολύτως ανεύθυνη θέση και μια απειλή για την ειρήνη».


«Ο καθένας γνωρίζει για τις εσωτερικές εντάσεις στη Γεωργία, η οποία πιστεύει ότι τα γειτονικά της εδάφη, που εμείς θεωρούμε ανεξάρτητες χώρες, εξακολουθούν να ανήκουν σε αυτή», συμπλήρωσε, τονίζοντας ότι «αυτό μπορεί να πυροδοτήσει μια τρομερή διένεξη».


«Δεν κατανοώ για ποιο σκοπό το κάνουν αυτό. Είναι ένα πράγμα αν αυτό είναι ένα διπλωματικό κόλπο και απλά λένε ότι θα δεχτούν τη Γεωργία, αλλά να μην προχωρήσουν στην πραγματικότητα σε κανένα πρακτικό βήμα προς αυτό.
 
 
Αν πρόκειται για αυτό, προτείνουμε στους νατοϊκούς συναδέλφους μας να μας πουν σε ποια άλλη περίπτωση ίσως κάνουν αυτό το κόλπο. Για παράδειγμα, μπορεί να προσκαλέσουν το Κόσοβο να ενταχθεί στη Συμμαχία, ή τη Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου. Θα βελτίωσε αυτό την κατάσταση στον κόσμο;» διερωτήθηκε.
 

Όπως αντιλαμβάνεστε δεν πρόκειται περι λάθους...

Δεν κάνει λάθος ο Ρώσος πρωθυπουργός. ΕΚΒΙΑΖΕΙ...

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: