Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ....!!! Αλητεία πρώτου μεγέθους με την ΑΡΝΗΣΗ ελληνικής ΝΟΤΑΜ για έρευνα και διάσωση την ώρα που ΠΝΙΓΟΝΤΑΝ ο Ελληνοαμερικάνος με την Οικογένεια του...!!!

Αθλιότητα πρώτου μεγέθους όσο και να είναι συνηθισμένη από την πλευρά της Τουρκίας…


Ενώ τα ελληνικά διασωστικά μέσα από τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Λιμενικό / Ακτοφυλακή προσπαθούν να βρουν τους ανθρώπους στην τραγωδία που βρίσκεται σε εξέλιξη στις Οινούσες, αυτοί παίζουν το παλιό γνωστό παιχνίδι τους με την έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο.


Είναι τόσο μεγάλη η αθλιότητα μάλιστα στη συγκεκριμένη περίπτωση, που κάθε καλόπιστος δεν θα μπορούσε παρά να σκεφτεί, μήπως οι ίδιοι προκάλεσαν το δυστύχημα (έχει νεκρούς που εντοπίστηκαν) για να βρουν ευκαιρία να αμφισβητήσουν την ελληνική δικαιοδοσία στον τομέα SAR (search & rescue) στο Αιγαίο.


Αυτό αποκαλύπτει το Armyvoice.gr σε ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα, αναφερόμενο στις τουρκικές μεθοδεύσεις που δεν καταλαβαίνουν ούτε από περιόδους ευφορίας – αδικαιολόγητα βεβαίως – στις διμερείς σχέσεις (ελευθέρωση των δυο στρατιωτικών) ούτε από ανθρώπινες τραγωδίες.


Κι όλα αυτά, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το γνωστό απεχθές «πρόσωπο» που σε κάνει να πιστεύεις ότι λύση με τον κακό γείτονα εάν δεν υποταχθείς – προσαρμοστείς στις επιθυμίες του δεν μπορεί να βρεθεί.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: