Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2018

«Βόμβα» Τούρκων: «Εντοπίσαμε τη μυστική τοποθεσία των πραξικοπηματιών»

«Έδωσαν πληροφορίες στους Έλληνες για τις τουρκικές ΕΔ»


Yποπτο δημοσίευμα από την κυβερνητική Sabah μία μέρα ακριβώς από το περιστατικό με τους Τούρκους στον Εβρο.
 
Τα όσα γράφονται προκαλούν έντονη ανησυχία, καθώς σύμφωνα πάντα με το Τουρκικό ΜΜΕ, οι Τούρκοι φέρονται να γνωρίζουν πολλά.
Ο τίτλος του δημοσιεύματος είναι ο εξής: «Ελλάδα και ΗΠΑ έστησαν μαζί ασπίδα για τους προδότες».

Ο συντάκτης του κειμένου υποστηρίζει ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες εντόπισαν τη μυστική τοποθεσία, όπου παραμένουν φυλασσόμενοι οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί που διέφυγαν στη χώρα μας μετά το πραξικόπημα του Ιουλίου του 2016 κι ότι όπως ανακάλυψαν, έχει αναπτυχθεί γύρω τους σε 24ωρη βάση μια ασπίδα 200 ατόμων, αποτελούμενη από Αμερικανούς πράκτορες, μέλη της ΕΥΠ, Έλληνες αστυνομικούς και ελεύθεροι σκοπευτές.

Γράφει ακόμη ότι το μηνιαίο κόστος προστασίας των οκτώ αγγίζει το ένα εκατομμύριο δολάρια. Κι υποστηρίζει ότι οι «πραξικοπηματίες», όπως τους χαρακτηρίζει, έδωσαν στην ελληνική πλευρά «ευαίσθητες πληροφορίες για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις», και γι’ αυτό το λόγο αυξήθηκε η ομάδα προστασίας τους από περίπου 30 σε 200 άτομα.
 
 
Το δημοσίευμα:

Σίγουρα λοιπόν, το βαθύ τουρκικό κράτος επιθυμεί να αυξήσει την ένταση και να δημιουργήσει κλίμα. Ισως εμμέσως θέλει να στείλει και κάποιο μήνυμα.
Βάζει στο ίδιο κάδρο Ελλάδα-ΗΠΑ δείχνοντας με αυτό τον τρόπο και την στροφή της Τουρκίας, ότι εάν και σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, τα συμφέροντά μας πλέον δεν συγκλίνουν.
Το περίεργο όμως είναι στο εξής σημείο, στην αναφορά δηλαδή για την μυστική τοποθεσία όπου βρίσκονται οι Τούρκοι στρατιωτικοί.
 
Πριν λίγες ημέρες, σας είχαμε μεταφέρει και την αποκάλυψη γνωστού δημοσιογράφου, όπου ακόμα δεν έχει διαψευστεί από κανέναν. Τι αναφέραμε:
Η τουρκική μυστική υπηρεσία φέρεται να είχε εντοπίσει την παρουσία 8 Τούρκων στρατιωτικών-φυγάδων στα ΚΑΑΥ του Αγίου Ανδρέα.

Οι Τούρκοι φέρονται να διέφυγαν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με ένα σχέδιο αντιπερισπασμού του ελληνικού στρατού κυριολεκτικά μέσα απ τις φλόγες.
Οι άνδρες των ελληνικών υπηρεσιών ασφαλείας και του στρατού σχεδίασαν σε χρόνο ρεκόρ σχέδιο διαφυγής , μεταφέροντας μέσα σε τζιπ τους Τούρκους στρατιωτικούς φοβούμενοι για την ζωή τους.

Τούρκοι πράκτορες φέρονται να είχαν εντοπίσει το κρησφύγετο και μετέτρεψαν την περιοχή σε πεδίο κόλασης.
Ο χώρος του ΚΑΥΥ Αγ. Ανδρέα φυλάσσονταν αποτελεσματικά και οι Τούρκοι φυγάδες, σύμφωνα με την ιστοσελίδα , διαβιούσαν σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο για να μην δίνουν στόχο.

Όλα αυτά όμως ανατράπηκαν …λόγω της σφοδρής πυρκαγιάς που έκαιγε τα πάντα .
Υπενθυμίζεται ότι ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός στις πρώτες δηλώσεις του από την Βοσνία για την φωτιά στο Μάτι, δήλωσε πως πρόκειται για εμπρησμό.

Η ειδική επιτροπή από εμπειρογνώμονες που διερευνά τις συνθήκες πρόκλησης της μεγάλης πυρκαγιάς , σύμφωνα με πληροφορίες «δεν αποκλείει το γεγονός κάποιοι να έβαλαν τη φωτιά, με την βοήθεια των σφοδρών ανέμων, δημιουργώντας συνθήκες μη αντιμετωπίσιμες, και μέσα στον πανικό οι πράκτορες της ΜΙΤ πιθανότατα να βρήκαν την ευκαιρία να «βγάλουν από τη φωλιά τους» τους στόχους τους προκειμένου να τους μπλοκάρουν και να τους πάρουν μέσα από τα χέρια των Ελλήνων αστυνομικών», αναφέρει η ιστοσελίδα .

Άρα τι συμβαίνει εδώ;
Αναμένουμε απαντήσεις…
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: