Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2018

Όταν η χώρα τρομοκράτης που λέγεται Τουρκία “σβήνει” σε μία ανακοίνωση τις Γενοκτονίες και τα εγκλήματα που ΄χει κάνει

Η Τουρκία χώρα που δεν έχει ιστορία αλλά ποινικό μητρώο γεμάτο με σφαγές αμάχων, Γενοκτονίες και εγκλήματα δείχνει ότι έχει “κόψει αλυσίδα”.


Η συμπεριφορά της τα τελευταία 24ωρα συμπίπτει με την στροφή του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος μάλλον αδιαφορεί για το θάρρος που δίνει σε μια χώρα που κυβερνάται από ένα ολοκληρωτικό καθεστώς.

Το τουρκικό υπουργείο Άμυνας σε ανακοίνωσή του απαντά στις δηλώσεις Νετανιάχου “βαφτίζοντας” την εισβολή στην Κύπρο “ειρηνευτική επιχείρηση”!
 
Στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Άμυνας αναφέρεται:

«Απορρίπτουμε τις άτοπες, ανυπόστατες και εξωπραγματικές συκοφαντίες του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου εναντίον του τουρκικού στρατού, τις οποίες αντιμετωπίζουμε ως μία προσπάθεια εκ μέρους του να στρέψει αλλού την προσοχή από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για δωροδοκίες και τα εσωτερικά του πολιτικά προβλήματα.

Αυτοί που έχουν αίμα παιδιών Παλαιστινίων στα χέρια τους δεν έχουν το ηθικό υπόβαθρο να συκοφαντούν τον τουρκικό στρατό.

Πάντοτε εγγυητής της ειρήνης, ο τουρκικός στρατός δεν έχει πλήξει ποτέ πολίτες, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και γυναικών.
Σε όλες τις στρατιωτικές του επιχειρήσεις και υπό τις πιο δύσκολες συνθήκες, αθώοι άμαχοι, ιστορικά, θρησκευτικά και πολιτιστικά μνημεία και το περιβάλλον είναι απρόσβλητα από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις, ακόμη και όταν κοστίζουν μεγάλες καθυστερήσεις στην επίτευξη των αποστολών.

Επιχειρήσεις διεξαγόμενες στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου και συμφωνιών, όπως η ‘Ειρηνευτική Επιχείρηση στην Κύπρο’, η μάχη απέναντι στην τρομοκρατία, η Ασπίδα του Ευφράτη και ο Κλάδος Ελαίας, όλες πιστοποιούν μια τέτοια δράση.

Ένα μεγάλο παράδειγμα είναι οι δεκάδες χιλιάδες Κούρδοι αδελφοί μας που ζουν στην Τουρκία και στις γύρω χώρες και έχουν βρει καταφύγιο στη χώρα μας. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ένδοξης ιστορίας των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων, δεν υπάρχει καμία πράξη σε όλες τις αποστολές του και τις επιχειρήσεις που να επιφέρει ντροπή» καταλήγει η παντελώς ανιστόρητη ανακοίνωση.

Μία από τις ΧΙΛΙΑΔΕΣ απαντήσεις που μπορούν να δοθούν στον Τούρκο υπουργό Άμυνας και τον Ερντογάν είναι η φωτογραφία που ακολουθεί. Και η ιστορία της…


Η φωτογραφία είναι μία από τις πολλές που υπενθυμίζει τη βαρβαρότητα των τουρκικών ΕΔ και την ατελείωτη υποκρισία των “πολιτισμένων” της Δύσης που ανέχονται την Τουρκία.
Στη φωτογραφία που κυκλοφορεί από Κούρδους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι αγριότητες των Τούρκων από τη δεκαετία του ΄80. Δεν ίδρωσε και τότε κανενός τ΄ αυτί.

Όπως και τώρα με όσα διαπράττουν οι Τούρκοι.
Άπαντες σιωπηλά εγκρίνουν τα εγκλήματα του καθεστώτος Ερντογάν, όπως και τότε έκαναν ότι δεν καταλάβαιναν.
Τι δεν …κατάλαβαν;
Μας το θυμίζουν οι Κούρδοι:

Μεταξύ 1986 και 1989, 4000 από τα 4670 χωριά του νότιου Κουρδιστάν καταστράφηκαν με τη γενοκτονία του Enfal. 182.000 άνθρωποι σκοτώθηκαν, 1800 σχολεία, 300 νοσοκομεία, 3000 τζαμιά και 27 εκκλησίες καταστράφηκαν.
Σε αυτή την τριετή περίοδο, το 90% των χωριών εξαφανίστηκε”.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: