Σάββατο 18 Ιουλίου 2020

Η ΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης κυριαρχεί στη μάχη κατά των ναρκωτικών (Video)

Μια κολοσσιαία επιχείρηση για τα ελληνικά δεδομένα έλαβε χώρα προ μερικών ωρών με επίκεντρο τους άνδρες της ΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης και την άριστη συνεργασία με τη Δίωξη Ναρκωτικών.


Παρά το γεγονός ότι από την πρώτη στιγμή της κρίσης στον Έβρο τον Φεβρουάριο διαθέτει δυνάμεις στην περιοχή της Ορεστιάδας και της Αλεξανδρούπολης έως και σήμερα, το αξιόμαχο της υπηρεσίας διατηρείται πάντοτε σε υψηλό επίπεδο.

Σε μια πολύ καλά οργανωμένη και σχεδιασμένη επιχείρηση και η οποία συντονιζονταν καθόλη την διάρκεια από τον διοικητή της ΕΚΑΜ Θεσσαλονίκης από το ελικόπτερο εντοπίστηκε τεράστια χασισοφυτεια στην περιοχή των Γρεβενών που καταρρίπτει το πανελλήνιο ρεκόρ που καταμετρηθηκε στα ελληνικα δεδομένα με13852 δέντρα.

Η τεράστια επιχείρηση που στήθηκε από τους άντρες της ΕΚΑΜ αθόρυβοι και αθεατοι μεσα σε δύσβατες πλαγιές και ρέματα για να αποκλειστεί κάθε πιθανή διαφυγή των δραστών από την φητεια μεχρι την ολοκλήρωση της διήρκησε όλο το βράδυ και θύμιζε ταινία με σκηνές από τη μάχη κατά των ναρκωτικών στη Λατινική Αμερική.





πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: