Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Η Τουρκία διαρρέει ότι θα έχει τη διοίκηση της επιχείρησης στη Λιβύη!



MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Αριστεράς της Τουρκίας Μασούμ Τούρκερ, αποκάλυψε πως στην επίσημη ενημέρωση που είχε απο τον υπουργό Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου, ο τούρκος υπουργός του τόνισε πως πιθανότατα το κέντρο διοίκησης των επιχειρήσεων της Λιβύης θα γίνει η Σμύρνη"!

Ο Νταβούτογλου εδω και δυο ημέρες επισκέπτεται τους προέδρους των πολιτικών κομμάτων για να τους ενημερώσει για τις εξελίξεις στη Λιβύη και τα βήματα που κάνει η Τουρκία.

" Αυτό που καταλάβαμε απ' όσα μας είπε ο κ. υπουργός η Τουρκία προσπάθησε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στη Λιβύη αλλά η Γαλλία προσπάθησε να προσπεράσει και να αφήσει εκτός την Τουρκία" δήλωσε ο Τουρκέρ και συνέχισε " σύμφωνα με τον υπουργό δυο είναι οι υποψήφιοι για να εγκατασταθεί το κέντρο διοίκησης των επιχειρήσεων. 

Η Ιταλία και η Τουρκία. Μας ενημέρωσαν οτι πιθανότατα η Τουρκία θα είναι το κέντρο των επιχειρήσεων το οποίο θα βρίσκεται στη Σμύρνη""

Σύμφωνα με το CNN Türk το Υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας ενημέρωσε πως δεν έδωσε σίγουρη πληροφορία για το αν το στρατηγείο θα βρίσκεται στη Σμύρνη αλλά " οτι υπάρχει ενδεχόμενο το στρατηγείο να είναι στη Σμύρνη".


Το σενάριο "παίζει" εδώ και πολλές ημέρες,γι΄ αυτό και γράφαμε ότι     "
κάτι γίνεται με την Τουρκία".

Παρόλα αυτά όλα δείχνουν ότι η διοίκηση θα πάει Ιταλία.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: