Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Τόση πασοκιά ούτε οι πασόκοι δεν την αντέχουν….


«Εγώ δεν είμαι διαπλεκόμενος και γι’ αυτό δεν σκοπεύω να παραιτηθώ. 

Αν τα είχα “παντελονιάσει” και τα είχα κονομήσει θα είχα παραιτηθεί.

Και τότε αυτό θα ήταν το ύποπτο», δηλώνει ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, απαντώντας στην κριτική που δέχθηκε για τη μετάταξή του από την πρώην Ολυμπιακή στο Υπουργείο Υποδομών.

Μιλώντας στο «Βήμα της Κυριακής» ο κ. Καρχιμάκης τονίζει πως δεν παίρνει μισθό και δεν έχει ένσημα, ότι «δεν έχει “μολέψει” ποτέ τα χέρια του» και ότι «δεν πρόκειται να του βάλουν τσιρότο στο στόμα όσοι νομίζουν πως, στοχοποιώντας τον, θα βγάλουν τα απωθημένα τους για τη διαδρομή του στα χρόνια της αντιπολίτευσης».

Υπογραμμίζει ακόμη πως «οι βουλευτές πρέπει να έχουν ανεξαρτησία οικονομική και να είναι διάφανοι. Πως θα ζούσα αν ο λαός κάποια στιγμή δεν με ψήφιζε και δεν με έστελνε πάλι στη Βουλή; 

Πρέπει δηλαδή να ζητιανεύω και να είμαι υποχείριο του καθενός;».
Από πού προκύπτει ότι οι πρώην βουλευτές πρέπει να αποκαθίστανται επαγγελματικά στο Δημόσιο;  

Αν δεν τους θέλει ο λαός πάνε σπίτι τους και βρίσκουν κάτι άλλο να κάνουν.

Στην Ελλάδα της ανεργίας, στην Ελλάδα της ανέχειας και των νεόπτωχων ο Καρχιμάκης δηλώνει υπερήφανος για τη μετάταξη του !!!

Δηλαδή τι μας λέει; Είμαι καθαρός, ένα ρουσφέτι για τον εαυτό μου έκανα, δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Με βάση την πασοκική λογική αισθάνεται δικαιωμένος. Με την κοινή λογική δυσκολευόμαστε να τον παρακολουθήσουμε.

Διαβάζουμε στο site του:”Εξελέγη Βουλευτής Λασιθίου με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές του 1996, του 2000, του 2004, του 2007 και του 2009.(Το 1996 έχασε τελικά την έδρα του μετά από προσφυγή στο Εκλογοδικείο)”. 

Από το 2000 βουλευτής δεν έχει θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα; 

Δηλώνει και τέως υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Μπορεί να μας πει με ποιες διαδικασίες προσελήφθη;

Και αφού αναφέρεται στη διαδρομή του στα χρόνια της αντιπολίτευσης, μπορεί να μας πει πόσοι διώκονται με βάση τις καταγγελίες του; 

Ποια ήταν τελικά τα σκάνδαλα που περιέφερε από μέσο σε μέσο.

Μπορεί επίσης να μας πει αν ποτέ έτυχε να βοηθήσει κάποιον να προσληφθεί στο Δημόσιο; Αν έχει κάνει ποτέ εξυπηρετήσεις σε ψηφοφόρους του;

Πάντως είδαν ότι δεν βγαίνει ο «συμψηφισμός» με την Τζότζολα (η οποία είχε ξεκάθαρη θέση) και τώρα εμφανίζουν το καινοφανές επιχείρημα ότι χρησιμοποιεί το δικαίωμα αυτός που έχει οικονομική ανάγκη !!!

Επιδείξατε ως κυβέρνηση κύριε Καρχιμάκη, την ίδια ευαισθησία με τους χιλιάδες απολυμένους συμβασιούχους του Δημοσίου και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα; Εφαρμόσατε κοινωνικά κριτήρια;
Τόση πασοκιά ούτε οι πασόκοι δεν την αντέχουν….
Μ.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: