Τρίτη 25 Αυγούστου 2015

AMBER ALERT! Πάνω από 800 Ισλαμιστές τρομοκράτες παραμονεύουν στην Ευρώπη!!

eyrope-isis
Τρόμος  ξανά πάνω από την Ευρώπη, από τους επίδοξους στρατιωτικά εκπαιδευμένους ισλαμιστές  « δολοφόνους» , οι οποίοι βάσει  σχεδίου θα αιματοκυλήσουν την γηραιά ήπειρο.


Η Ευρώπη κινδυνεύει από νέες  πιο ισχυρές και πιο αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις  από περίπου 800 εκπαιδευμένους ισλαμιστές μαχητές, οι οποίοι  επέστρεψαν από το Ιράκ και την Συρία, αναφέρει ο ισπανικός  ραδιοφωνικός σταθμός Cadena Ser, επικαλούμενος πηγές στις ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες  πληροφοριών, αναφέρει το πρακτορείο ειδήσεων*** Sputnik.

Το ζήτημα της τρομοκρατίας αποτέλεσε για άλλη μια φορά  από τις πρώτες προτεραιότητες στην ατζέντα των Ευρωπαίων ηγετών μετά την τυχαία όπως εξελίχθηκε αποτροπή τρομοκρατικής επίθεσης σε ένα τρένο από το Άμστερνταμ στο Παρίσι την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με τον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό, υπάρχουν πάνω από 800 μαχητές οι οποίοι έχουν στρατολογηθεί  από  τον ISIL για να πραγματοποιήσουν  μια σειρά τρομοκρατικών επιθέσεων σε ολόκληρη την Ευρώπη. Όλοι τους ήταν  μέλη  του ISIL.

Ένας από αυτούς τους πανέτοιμους τρομοκράτες συνελήφθηκε  στο γαλλικό τρένο από Αμερικανούς πεζοναύτες και προφανώς τα «ξέρασε όλα» στις γαλλικές αρχές ασφαλείας,  ανέφερε η ίδια  πηγή . Το όπλο του Μαροκινού τρομοκράτη , η στρατιωτική εκπαίδευση του στην Υεμένη και πιθανόν και στην Λιβύη,  ο τρόπος που ενήργησε προμηνύουν ότι σαν και αυτόν θα υπάρξουν και πολλοί  άλλοι, οι οποίοι απλά  αναμένουν » εντολές» . (!!)

Η Βρετανία μόνο,  έχει  σύμφωνα με πληροφορίες πάνω από 350 πιθανούς τρομοκράτες, οι οποίοι  επέστρεψαν πρόσφατα από τη Μέση Ανατολή μετά τις συγκρούσεις με τον  ISIL, ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός .

Η Λιβύη  για παράδειγμα είναι σήμερα σε απόλυτη δυσαρμονία,  και ουσιαστικά δεν υφίσταται ως κράτος πια.  Τώρα  η Ευρώπη δέχεται χιλιάδες πρόσφυγες καθημερινά  από εκεί.

Κανείς δεν ξέρει  όμως πόσοι από αυτούς είναι με κατεύθυνση προς την Ευρώπη  για ένα κομμάτι ψωμί και μια δουλειά και πόσοι από αυτούς είναι αληθινοί φονιάδες.

Ο σύμβουλος της προσωρινής λιβυκής κυβέρνησης  Αμπντούλ Μπασίτ  Χαρούν δήλωσε στο  BBC ότι οι μαχητές του ISIL  ταξιδεύουν στην Ευρώπη μαζί με τους πρόσφυγες, καθώς η τρομοκρατική οργάνωση  φέρεται να  ελέγχει όλους τους  διακινητές προσφύγων που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Αφρική.

Σε ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr η  Ευρώπη αυτή τη στιγμή αγωνίζεται ενάντια σε μια  ανεξέλεγκτη μετανάστευση, με εnτελώς λάθος τρόπο.
Χιλιάδες μετανάστες που προσπαθούν να ξεφύγουν συγκρούσεις στη Βόρεια Αφρική και τη Μέση Ανατολή  φτάνουν στις ευρωπαϊκές ακτές και στην Μεσόγειο Θάλασσα, χωρίς κανένας έλεγχο .

Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι η ζωή της σχετικά φιλήσυχης Ευρώπης θα διαταραχθεί επικίνδυνα από το «κυνήγι μαγισσών» ενάντια στους φανατικούς ισλαμιστές, που δεν υπολογίζουν ούτε την δική τους την ζωή για να σκορπίσουν τον όλεθρο.
*** Sputnik.

Δεν υπάρχουν σχόλια: