Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Η Τουρκία ετοιμάζεται για πόλεμο με την Ελλάδα… (ΒΙΝΤΕΟ)

polemos_ellada

Μακάβρια έξαρση εθνικιστικού παραληρήματος με στόχο την ανύψωση του ηθικού των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων αλλά και των Τούρκων γενικότερα, παρατηρείται στην Τουρκία τις τελευταίες ημέρες με αφορμή τη στρατιωτική παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στην Άγκυρα για τη νίκη κατά του Ελληνικού Στρατού στην Μικρασιατική Καταστροφή του 1922.


Φέτος, η στρατιωτική παρέλαση αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από κάθε άλλη φορά αφενός η για να αποπροσανατολίσει το κοινό από την χαώδη κατάσταση που δημιούργησαν οι επιθέσεις του ΡΚΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πως δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας καθώς οι τουρκικές αρχές φοβούνται πως το ΡΚΚ θα διαλέξει εκείνη την ημέρα για να πραγματοποιήσει επιθέσεις σε αστικά κέντρα ακόμη και μέσα στην Άγκυρα.

Αφετέρου, οι πομπώδεις τελετές που σχεδιάζονται στέλνουν ένα μήνυμα με αποδέκτη την Ελλάδα κυρίως εάν τις συνδέσει κανείς με τις 
τελευταίες αποκαλύψεις για την ενεργοποίηση του σχεδίου Egemen από το τουρκικό Γενικό Επιτελείο και τις απανωτές ασκήσεις των τουρκικών δυνάμεων στις οποίες δίδεται μεγάλο βάρος στην εκπαίδευση του «πρώτου κύματος», των ανδρών των ειδικών δυνάμεων της Τουρκίας για την βιαία διάβαση του ποταμού Έβρου.

Στις προετοιμασίες περιλαμβάνονται δοκιμαστικές παρελάσεις αρμάτων μάχης και διαφόρων άλλων επίλεκτων σωμάτων του τουρκικού Στρατού, ενώ φυσικά προβλέπονται και ιδιαίτερα θορυβώδεις επιδείξεις της τουρκικής Αεροπορίας και του ακροβατικού Σμήνους των Turkish Stars.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια: