Δευτέρα 24 Αυγούστου 2015

Ανίκανοι ή προδότες μας κάνουν μειοψηφία στην ίδια μας την χώρα;

IMG_20150823_223941---600X287
Η είδηση…
Το στέλεχος του Αυστριακού γραφείου άμυνας (Heeresnachrichtenam -Army Intelligence Office) το οποίο είναι επιφορτισμένο με την εσωτερική και εξωτερική ασφάλεια της χώρας αναφέρει πως από τις έρευνες που έχουν πραγματοποιήσει οι υπηρεσίες υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι συγκεκριμένες ομάδες στις ΗΠΑ πληρώνουν θτους επιχειρηματίες που διακινούν λαθρομετανάστες έτσι ώστε αυτοί να φέρουν όλο και περισσότερους προς την Ευρώπη.


Ο σχολιασμός…
Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν όσα είχα γράψει πριν 4 περίπου χρόνια αλλά και πρόσφατα δηλ. ότι όλο αυτό το Ελληνικό αλλά και Πανευρωπαϊκό πλέον πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες είναι σχεδιασμένο από τους «συμμάχους» και «φίλους» μας Αμερικανούς για να καταστήσουν την Ευρώπη σιγά σιγά μια Μουσουλμανική Ήπειρο.

Μάλιστα οι Μυστικές Υπηρεσίες των Αυστριακών έγραψαν και τα ποσά που χορηγούνται στους διακινητές (αναλόγως την απόσταση) και τα οποία κυμαίνονται από 5.000 έως και 14.000 Ευρώ το άτομο.

Το σίγουρο και το λογικό είναι ότι αν ένας Αφγανός ή Πακιστανός συν τα μέλη της οικογένειας του είχαν αυτά τα ποσά που φαίνεται ότι διαθέτουν για την μετακίνηση τους προς την Ευρώπη θα σήμαινε ότι στην χώρα τους ήταν πλούσιοι και όχι όπως φαίνεται ότι είναι στην πραγματικότητα δηλ. άνθρωποι δίχως μοίρα στον ήλιο.


Άρα είναι αυταπόδεικτο ότι κάποιοι χρηματοδοτούν όλες αυτές τις μετακινήσεις με σκοπό να δημιουργήσουν στο απώτερο μέλλον στην Ευρώπη μη διαχειρήσιμες καταστάσεις.
Ας μιλήσουμε όμως τώρα για το πως αντιμετωπίζεται όλη αυτή η εισβολή από κάποιες χώρες αλλά και πως από εμάς.


Όπως είναι γνωστό η συνθήκη του Δουβλίνου ΙΙ την οποία υπέγραψε ο Γ. Παπανδρέου ως υπουργός Εξωτερικών επί της πρωθυπουργίας του Σημίτη αναφέρει πως ένας μετανάστης δικαιούται να ζητήσει άσυλο στην Ευρωπαϊκή χώρα στην οποία θα εισέλθει την πρώτη φορά. (στην ουσία στις χώρες του Νότου αφού δεν πέφτουν με αλεξίπτωτα)

Οι μετανάστες δε οι οποίοι εισέρχονται στην Ελλάδα και γενικά στις Μεσογειακές χώρες και κατόπιν μεταβαίνουν σε άλλη χώρα (δηλ. στις Βόρειες) θα πρέπει να επιστρέφονται πίσω σε αυτές!

Όπως καταλαβαίνετε η Ελλάδα με αυτή την κατάπτυστη συμφωνία και με την δόλια συνδρομή των πάντοτε καιροσκόπων Τούρκων έχει γίνει η μεγαλύτερη πύλη εισόδου όλων αυτών των ανθρώπων με ότι αυτό συνεπάγεται σε Οικονομικό, Κοινωνικό, Πολιτιστικό και Δημογραφικό επίπεδο.

Ενώ λοιπόν οι Βορειοευρωπαίοι με αυτή την συνθήκη ελαχιστοποίησαν τα προβλήματα τους και τηρούν σκληρή στάση όπως οι Γερμανοί όταν χρειαστεί για την έννομη τάξη ακόμα και πυροβολώντας αυτούς τους ανθρώπους εμείς εδώ υιοθετούμε και εφαρμόζουμε κυβερνητικές αηδίες και σαχλαμάρες οι οποίες τον «βέρο» Λαθρομετανάστη τον βαφτίζουν Παράτυπο Μετανάστη καθώς και τον χαρακτηρισμό του Ρατσιστή σε όποιον συμπατριώτη μας τολμήσει να ξεστομίσει την αγανάκτηση ή έστω τον προβληματισμό του για όλη αυτή την κατάσταση.

Ακούγοντας δε και τις κατά καιρούς δηλώσεις της «υποτιθέμενης» υπεύθυνης, αυτής της «περίεργης» κυρά Τασίας όπως π.χ ότι «Οι κατασκηνούντες λαθροεισβολείς του Πεδίου του Άρεως μπορεί να είναι και τουριστικό θέαμα» αναρωτιέται κανείς αν είναι η ίδια ανόητη ή νομίζει ότι απευθύνεται σε ανόητους!

Φίλες/οι το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και όλοι αντιλαμβανόμαστε πλέον πως η κατάσταση που διαμορφώνεται με την ανοχή για να μη πω με την προτροπή των διοικούντων θα μας φέρει σύντομα μπροστά σε μεγάλα και ανυπέρβλητα προβλήματα τα οποία θα έχουν να κάνουν με την Δημόσια Υγεία, την Ασφάλεια, την Κοινωνική Συνοχή ακόμα και για την Σωματική μας Ακεραιότητα.

Οι κυβερνώντες λοιπόν αν θέλουν να αποδείξουν ότι δεν είναι ενεργά μέλη αυτής της συνωμοσίας κατά της Ελλάδας και γενικά της Ευρώπης ας υιοθετήσουν άμεσα στρατηγικές και δηλώσεις άλλων ηγετών όπως των Αυστραλών λέγοντας δημόσια και ξεκάθαρα πρώτον ότι οι νόμιμοι μετανάστες ως φιλοξενούμενοι θα πρέπει να προσαρμοστούν στις δικές μας αρχές και αξίες και όχι εμείς στις δικές τους αλλιώς ας επιστρέψουν από εκεί που ήρθαν και δεύτερον ότι οι λαθρομετανάστες θα αντιμετωπίζονται πλέον όπως ορίζει το δίκαιο φύλαξης των συνόρων κάθε σοβαρής χώρας δηλ. ως παράνομοι εισβολείς με ότι αυτό συνεπάγεται επί της ουσίας σύλληψη επ αυτοφόρω και επαναπροώθηση είτε στην χώρα τους είτε στην χώρα από όπου μπήκαν.


Επίσης επιδιώκοντας συνεργασία και με τις όμορες χώρες του νότου που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα δηλ. την Ιταλία, Μάλτα και Ισπανία θα πρέπει να καταγγείλει τις συνθήκες του Δουβλίνου και του Σέγκεν στέλνοντας στους Βόρειοευρωπαίους (εκ του μακρόθεν ανθρωπιστές) μεγάλο αριθμό από αυτούς τους ανθρώπους για φιλοξενία.


Όσο για τους εγχώριους φιλάνθρωπους των Λαθροεισβολέων (επωνύμων και μη) εκ των οποίων οι περισσότεροι (όλως τυχαίως) κατοικούν στα απομακρυσμένα εκ του Κέντρου Βόρεια και Νότια προάστια ας ανταλλάξουν τις πολυτελείς κατοικίες τους με τα σπίτια των δεινοπαθούντων κατοίκων της Ομόνοιας, της Πλατείας Βικτωρίας, του Αγ. Παντελεήμονα, των Κάτω Πατησίων, της Κυψέλης κ.α για να υπηρετήσουν και να προσφέρουν ενεργά και από κοντά τις «προχωρημένες» ανθρωπιστικές και πολιτισμικές τους «φαεινές» ιδέες!
Άι σιχτίρ Υποκριτές!

Γιάννης Πρεβενιός

Δεν υπάρχουν σχόλια: