Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Οι φόβοι της κυρα-Τασίας για την άνοδο της Χρυσής Αυγής επαληθεύονται

kyratasia__article__article
Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου
Άνοιξε πάλι τον ασκό με τις ασυναρτησίες και τις ανοησίες η κυρία Χριστοδουλοπούλου προβαίνοντας σε δηλώσεις στην εφημερίδα, Il Manifesto, όσον αφορά τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης.


Κατά αρχάς δήλωσε ότι «η οικονομική κατάσταση της Ελλάδας δυσχεραίνει την θέση μας για να υποδεχθούμε, να φιλοξενήσουμε και να παρέχουμε τα δικαιώματα στους πρόσφυγες, όπως θα θέλαμε.
Τόσο ο αριθμός τους, όσο και οι υποδομές μας δεν αντιστοιχούν σε μια ανθρώπινη υποδοχή και φιλοξενία».

Εδώ θα επισημάνουμε δυο σημεία: Πρώτον έρχονται, τους περιθάλπουν, τους στέλνουν με πλοία της γραμμής εν μέσω θέρους στην Αθήνα, η θεία Τασία μεριμνά προσωπικά, ώστε να δημιουργηθούν καταυλισμοί, με κλιματιζόμενους χώρους διαμονής, πλήρη σίτιση και επαρκή ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αφ ής στιγμής χιλιάδες Συμπατριώτες μας στερούνται οικογενειακώς όλα τα προαναφερόμενα, ζώντας σε καθεστώς απόγνωσης και απελπισίας.


Δηλαδή αν οι οικονομικές δυνατότητες που αυτή την στιγμή διατίθενται σε κάθε λογής λαθρομετανάστη αντί να διατεθούν στους αναξιοπαθούντες Έλληνες, το επέτρεπαν τι θα έκανε η κυρία αναπληρώτρια υπουργός; Θα επίπλωνε τα κοντέινερ στους καταυλισμούς με έπιπλα «δια χειρός Βαράγκη» και θα τους έφτιαχνε πισίνες και τζακούζι μπας και ξεβρωμίσουν;

Δεύτερον, όταν διατυπώνει τις θέσεις της σε πρώτο πληθυντικό πρόσωπο, ποιους εννοεί;

Δεν πιστεύουμε να ταυτίζει τη νοσηρή της ιδεοληψία με τη Λαϊκή θέληση, γιατί αν είναι τόσο κουτή, γιατί φαιδρή είναι και θεωρεί ότι κάτι τέτοιο ισχύει, την συμβουλεύουμε να μην κάνει το λάθος και επισκεφθεί τις νήσους του Ανατολικού και Νοτιοανατολικού Αιγαίου.

Η επόμενη δήλωση κεραυνός στη συνέντευξή της είναι ότι εκφράζει τους φόβους ότι επειδή μειώνονται οι δυνατότητες άσκησης αντιπολίτευσης εκ μέρους των κομμάτων, πιθανά διότι με το ταραγμένο της μυαλό θεωρεί ότι ο Αλέξης μέσα σε 7 μήνες οικοδόμησε μια παραδείσια κοινωνία, χωρίς οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, φοβάται ότι θα επιλέξουν προεκλογικά το προσφυγικό και μεταναστευτικό για να πλήξουν και να επικρίνουν την κυβέρνηση.


Μάλιστα επισημαίνει ότι τα μέσα ενημέρωσης έχουν επιδοθεί σε μια εκστρατεία συκοφάντησης, φόβου και καλλιέργειας προκαταλήψεων στην ελληνική κοινωνία». Τέλος εκφράζει τους φόβους ότι «υπάρχει ο κίνδυνος να «τραυματισθεί» ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα και να δουλέψουν τελικά όλοι, για να αυξηθούν οι ψήφοι της "ναζιστικής" Χρυσής Αυγής».

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει, ότι πολλοί υπουργοί και μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κινούνται σε παράλληλα σύμπαντα, άσχετα με την πραγματικότητα. Αλλά η θεία Τασία είναι υπεράνω μέτρων και σταθμών.


Το ότι καθημερινά στα νησιά καταφθάνουν με τις ευλογίες της στρατιές τριτοκοσμικών εισβολέων, το ότι έχει δημιουργηθεί ένα κολοσσιαίο αδιέξοδο και μια τραγικά επικίνδυνη κατάσταση για τις τοπικές κοινωνίες που υποφέρουν και έχουν σχεδόν καταρρεύσει, το ότι η λαθρομετανάστευση χάριν της ανικανότητας, της ολιγωρίας και της ανευθυνότητάς της κοντεύει να αφανίσει τον Ελληνισμό, όλα αυτά στην ανακόλουθη, αλλοπρόσαλλη και ανερμάτιστη σκέψη της δεν αναλύονται ως μια καταστροφική μη αναστρέψιμη κατάσταση, ως ένα έγκλημα εις βάρος του Ελληνικού Λαού, αλλά ως διογκωμένη προπαγάνδα των ΜΜΕ μέσω της οποίας θα αυξηθεί η δύναμη της «ναζιστικής» Χρυσής Αυγής.


Ειλικρινά η κυρία Χριστοδουλοπούλου ή θεωρεί ότι είναι ευφυέστερη πάντων και μπορεί να μας εμπαίζει ή πάσχει από παλιμπαιδισμό. 


Και μια και μιλάμε για τον "ναζισμό" της Χρυσής Αυγής με την έννοια που του προσδίδει η κυρία αναπληρώτρια υπουργός, θέλουμε να θέσουμε ένα ερώτημα.


Τι είναι ναζισμός;

Η πολιτική και οι πρακτικές μας που προσπαθούν να βοηθήσουν τους σκληρά δοκιμαζόμενους Συμπατριώτες μας, η παρουσία μας στις ακριτικές περιοχές που υποφέρουν από τους απρόσκλητους εισβολείς, η φωνή μας εντός και εκτός του κοινοβουλίου που καταγγέλλουν και αγωνίζονται ενάντια στη δημιουργία μιας πολυφυλετικής, πολυπολιτισμικής κοινωνίας που θα εξοντώσει τον Ελληνισμό;

Η ανυποχώρητη διεκδίκηση του δικαιώματος μας να προστατεύσουμε την Φυλή και την Πατρίδα μας;
Ο αγώνας μας η Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες;

Ή η εγκληματική απόφαση για την απόλυτη διάνοιξη των συνόρων και το πράσινο φώς σε χιλιάδες λαθρομετανάστες για να κατακλύσουν τα νησιά μας, η περιφρόνηση των τοπικών κοινωνιών, η ομηρία της καθημερινότητάς τους, ο κίνδυνος πλέον για τη ζωή τους, η οικονομική μέριμνα για την πλήρη στέγαση και τη διαβίωση των αλλοδαπών εισβολέων με κονδύλια που αφαιρούνται από Έλληνες αναξιοπαθούντες ή τέλος η καταφανής ανθελληνική και δοσίλογη μεταναστευτική πολιτική που θέτει σε κίνδυνο την Πατρίδα, τη Φυλή και των Πολιτισμό μας; 


Αλήθεια τι από τα δυο είναι "ναζισμός";


Ο αγώνας μας για τη σωτηρία και την απελευθέρωση του Έθνους ή οι προσπάθειες της συμπλεγματικής θείας Τασίας για τον αφανισμό του;

Δεν υπάρχουν σχόλια: