Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2016

Αλωνίζει ο ψευτομουφτής της Ξάνθης: Φωτογραφήθηκε με τον τούρκο πρωθυπουργό στην Άγκυρα!

mete_agkryra__article
Ο βαθμός προκλητικότητας των διαφόρων οργάνων της Τουρκίας επί Ελληνικού εδάφους περιγράφεται στο παρακάτω δημοσίευμα από την εφημερίδα “Παραπολιτικά”, όπου υπό τον τίτλο «ο ψευτομουφτής της Ξάνθης στην Άγκυρα» γράφονται τα εξής:


«Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάνε πλέον οι ψευτομουφτήδες της Θράκης και ιδιαίτερα ο  Αχμέτ Μετέ της Ξάνθης. Τις προηγούμενες ημέρες επισκέφθηκε την Άγκυρα και φρόντισε να κάνει μια βόλτα να δει τον πρωθυπουργό της Τουρκίας, Μπιναλί Γιλντιρίμ, και τον επικεφαλής του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος της αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιντζάρογλου.
Ο Μετέ έβγαλε αναμνηστική φωτογραφία καμαρωτός-καμαρωτός με τον Τούρκο πρωθυπουργό, αλλά μπροστά στα γραφεία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Μάλιστα, μαζί του ήταν η κόρη του, ο γαμπρός του και άλλοι συγγενείς του. Είχε συνάντηση με τον γεννημένο στη Θράκη υπουργό Υγείας, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, ενώ συμμετείχε και σε μεγάλη σύσκεψη στα γραφεία του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος. Μετά από όλα αυτά, επέστρεψε στην Ξάνθη, για να συνεχίσει τα ανθελληνικά του κηρύγματα».

Το κείμενο της εφημερίδας είναι ξεκάθαρο ως προς την αντεθνική δράση του συγκεκριμένου ψευτομουφτή, ο οποίος (μαζί με άλλους όμοιούς του φιλότουρκους) κινείται σύμφωνα με τις εντολές που παίρνει από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής.

Ένα προξενείο, για το οποίο ούτε ο Τσίπρας στην πρόσφατη επίσκεψη του στην Θράκη είπε το παραμικρό για τον ανθελληνικό ρόλο του, ούτε ο Μητσοτάκης έχει πει ποτέ έστω και κάτι εναντίον του (αντιθέτως, θεωρεί την Θράκη «πολυπολιτισμική», δίνοντας έτσι τροφή στην τουρκική προπαγάνδα).

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι η μόνη Πολιτική Δύναμη στην Χώρα που προτείνει το κλείσιμο του προξενείου αυτού, το οποίο μόνο αναταραχή και ανασφάλεια δημιουργεί στην Ελληνική Θράκη. Γι΄αυτό άλλωστε και η απόφαση κλεισίματος αυτής της σφιγγοφωλιάς και η απέλαση των διαφόρων πρακτόρων της Τουρκίας μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο από  μια αληθινά Εθνική Κυβέρνηση, αυτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: