Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016

Αποκάλυψη… ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ!!!

1753
Η μαντίλα έκανε την εμφάνισή της σε δυτικό τηλεοπτικό Μέσο με κάθε επισημότητα!

Μία δημοσιογράφος της τηλεόρασης Τορόντο είναι η πρώτη που εμφανίστηκε σε τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων στον Καναδά με μουσουλμανική περιβολή και όχι για να μεταδώσει ξενόγλωσσο δελτίο…

Η Ginella Massa παρουσίασε το καθημερινό δελτίο ειδήσεων των 23:00 σχολιάζοντας στη συνέχεια στο Twitter:» Αυτό είναι ένα «περιτύλιγμα»!
Απόψε δεν ήταν σημαντικό μόνο για μένα, καθώς δεν νομίζω ότι γυναίκα με μαντίλά εχει παρουσιάσει ποτέ δελτίο ειδήσεων στον Καναδά»!

Η 29χρονη Massa, έγινε η πρώτη ρεπόρτερ τηλεοπτικών ειδήσεων ρεπόρτερ στον Καναδά το 2015 που φορούσε χιτζάμπ, ενόσω εργαζόταν για το CTV News στο Kitchener του Οντάριο, μια πόλη δυτικά του Τορόντο.

Σε επικριτικό τόνο η δημοσιογράφος σχολίασε επίσης: «Έχω μιλήσει με πολλές γυναίκες που βρίσκονται και εργάζονται ως δημοσιογράφοι στις ΗΠΑ.
Βρίσκονται πίσω στο παρασκήνιο και μου είπαν ότι αντιμετωπίζουν πολλαπλές προκλήσεις στην προσπάθειά τους να βγουν στον αέρα.

Τους έχουν πει, ότι λόγω του χιτζάμπ τους, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί.
Αυτό με κάνει πραγματικά λυπημένη, επειδή συγκρατούνται πίσω από την ιδέα κάποιου άλλου για το τι μπορεί ή δεν μπορεί να χειριστεί το κοινό. »

Δεν υπάρχουν σχόλια: