Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ - Χιλάδες πολίτες στην διανομή τροφίμων και ρούχων του Λαϊκού Συνδέσμου

Χιλιάδες πολίτες (τα στελέχη του κόμματος τους υπολογίζουν σε πάνω από 5.000) έχουν μαζευτεί στα γραφεία του Λαϊκού Συνδέσμου στο σταθμό Λαρίσης και συμμετέχουν στην διανομή τροφίμων αλλά και ρούχων του εθνικιστικού κόμματος.


Φαίνεται ότι ο θόρυβος που έγινε από την απαγόρευση του δημάρχου της Αθήνας Γ.Καμίνη και εν συνεχεία τη κυβέρνησης για την διανομή των τροφίμων λειτούργησε ως η καλύτερη διαφήμιση για το κόμμα, το οποίο υπολογίζει ότι θα μπορέσει να εξυπηρετήσει σήμερα περί τους 10.000 άπορους συμπολίτες μας

Η παρουσία της αστυνομίας είναι διακριτική (δεν μπόρεσαν να απαγορεύσουν την διανομή από τα γραφεία του κόμματος και απλά η τροχαία ρυθμίζει την κυκλοφορία, αφού οι συγκεντρωμένοι ξεπερνούν κάθε προηγούμενο.

Οι συγκεντρωμένοι πολίτες σε δηλώσεις τους στους δημοσιουγράφους που κάλυπτοαν το γεγονός "Εύχονταν να ακολουθήσουν και άλλοι πολιτικοί σχηματισμοί το παράδειγμα του Λαϊκού Συνδέσμου και να επιστρέφεται μέροςτης επιδότησης στον λαό με την διανομή τροφίμων".

Τα τρόφιμα και τα ρούχα είναι φορτωμένα σε ένα φορτηγά που φτάνουν το ένα μετά το άλλο, ενώ παρόντες και βοηθούντες ενεργά τους εθενελοντές στην διανομή είναι και αρκετοί βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Κανείς δεν ζητάει ... διαβατήριο, φυσικά από τους άπορους και δεν είναι λίγοι οι μετανάστες από ανατολικές χώρες που πεινάνε και έχουν σπεύσει να επωφεληθούν από την δράση του Λαϊκού Συνδέσμου. 

Μητέρες με τα παιδιά τους, ηλικιωμένοι, άνεργοι, εξαθλιωμένοι από την πείνα άνθρωποι, εξυπηρετούνται κανονικά χωρίς να ακουστεί το παραμικρό παράπονο...






Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: