Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Μήπως να έβαζαν υποψήφιο τον τούρκο πρόξενο Κομοτηνής;

Είναι γεγονός πως η σημερινή πολιτική σκηνή δεν έχει μείνει απλά πίσω από τις εξελίξεις, δεν έχει προσπεραστεί μόνο από τους πολίτες, δεν είναι απλώς διεφθαρμένη και χωρίς προτάσεις για την πρόοδο και ανάκαμψη της χώρας, 

δεν είναι απλά εθελόδουλη και υποτελής σε ξένες δυνάμεις, δεν είναι μόνο διεφθαρμένη και αποτελείται από «δεινόσαυρους» που αρνούνται να εγκαταλείψουν τις θέσεις και τις πρακτικές του παρελθόντος, αλλά εμπλουτίζεται από νεόδμητα πολιτικά στοιχεία που δεν διαφέρουν ούτε στο ελάχιστο από όλο αυτό τον οχετό πολιτικών βοθρολυμάτων που καταστρέφει τη χώρα και την οδηγεί (δια γυμνού οφθαλμού πλέον) σε μία τεραστίων διαστάσεων εθνική καταστροφή.

Ένα τέτοιο «νεοπαγές» πολιτικό σκεύασμα είναι και ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος γνωρίζει ημέρες πρωτοφανούς δόξας αφού προωθείται από τα γνωστά παράκεντρα της εξουσίας και επικαλείται την «μεγάλη αλλαγή», χωρίς όμως στην πραγματικότητα να προσφέρει τίποτε περισσότερο από «λύσεις» αμφιβόλου περιεχομένου, αφού εάν γίνει κυβέρνηση θα χρησιμοποιήσει πρόσωπα από το πολιτικό παρελθόν της χώρας, ενώ η κομματική του ψηφοθηρία κινείται σε δρόμους που χαράχτηκαν από τον παλαιοκομματισμό, τον οποίο και υποτίθεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ σαν κόμμα τον καταπολεμά.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της παλαιοκομματικής (και δη επικίνδυνα ψηφοθηρικής) πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι οι ακατάληπτες θέσεις του κόμματος αυτού στην Θράκη. 
 
Την Ελληνική Θράκη και όχι στην -ανατολικά του Έβρου ποταμού- τουρκική Θράκη.
 
Διαπιστώνουμε μετά λύπης μας πως οι σύνδεσμοι – σχέσεις του υποψήφιου να κυβερνήσει την Ελλάδα κόμματος, είναι κάτι περισσότερο από απογοητευτικές, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που θα τις χαρακτήριζαν και ως εθνικά επικίνδυνες.
 
«Η νομαρχιακή και ο βουλευτής μας έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των ψηφοφόρων αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, αφού η δράση του μέσα και έξω από το κοινοβούλιο αφορούσε όλη την κοινωνία και δεν περιορίστηκε στη μειονότητα», ανέφερε η Γ. Χατζηγεωργίου (της Κεντρικής Επιτροπής) που σημείωσε ότι «αυτό το απόδειξε ο Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, χαρακτηρίζοντας δίκαιο το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε στην Ξάνθη το μεγαλύτερο ποσοστό του στην Ελλάδα και θα αυξηθεί ακόμη περισσότερο».

«Η παρουσία του βουλευτή για ζητήματα πλειονοτικά και μειονοτικά κυμάνθηκε σε πολύ υψηλό επίπεδο, τήρησε την υπόσχεσή του ότι θα είναι βουλευτής όλων των ξανθιωτών και είμαστε περήφανοι γι αυτό» είπε ο Νίκος Καλιαμπάκας, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης.
Εμείς, βέβαια, αναρωτιόμαστε αν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ κατανοούν επακριβώς τα όσα δημοσίως οι ίδιοι λένε. 
 
Μάλιστα, με κάθε σεβασμό προς τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής για τον εκλεκτό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης. 
 
Ο κ. Ζεϊμπέκ πήρε τις ψήφους που πήρε επειδή είναι ο εκλεκτός του προξενείου και όποιος δεν το βλέπει αυτό είναι είτε εμπαθής, είτε ιδιοτελής, είτε άσχετος, είτε ανόητος. 
 
Το ότι είναι επικίνδυνος, είναι εκ των ουκ άνευ, αφού για καθαρά ψηφοθηρικούς λόγους συντάσσεται με πρόσωπα που πρότεινε, ανέδειξε και προτάσσει το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής (δηλαδή η εξωτερική πολιτική της Τουρκίας) προκειμένου να «περάσει» τις θέσεις – επιβουλές της Άγκυρας στην Ελληνική πολιτική και στο Ελληνικό κράτος.
Ας τολμήσει ο «βουλευτής» του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζεϊμπέκ να δηλώσει δημοσίως οτιδήποτε ενάντια στην επίσημη γραμμή του προξενείου (φυσικά ούτε στον ύπνο του δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο) και να δούμε τότε πόσες ψήφους θα πάρει…

Θα θέλαμε απευθυνόμενοι στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης να πούμε τα εξής: 
 
Κύριοι, δεν σας ενοχλεί που ο εκλεκτός σας μέρα - νύχτα τρέχει πίσω από τον πρόξενο και τον τουρκομουφτή Μέτε; 
 
Μπορείτε να μου πείτε μία περίπτωση σύγκρουσης συμφερόντων Ελλάδας -Τουρκίας στην οποία ο κ. Ζεϊμπέκ να πήρε την θέση της Ελλάδας;
Iμάμης Ρόδου…
Νηπιαγωγεία…
Μουφτήδες…
Μειονοτική εκπαίδευση…
Μία έστω, να πάρει η ευχή!
 
Ή μήπως οι μονίμως αντίθετες με το Ελληνικό κράτος δημοσιευμένες θέσεις του κ. Ζεϊμπέκ εκφράζουν και το ΣΥΡΙΖΑ;
 
 Εάν συμβαίνει αυτό, δεν θα ήταν έντιμο από το ΣΥΡΙΖΑ να δηλώσει δημοσίως τις θέσεις του στα συγκεκριμένα θέματα, αλλά και στα υπόλοιπα εθνικά ζητήματα που έχουν δημιουργηθεί εντέχνως από γειτονικές χώρες και δημιουργούν πλείστα όσα ζητήματα (με εκτόξευση ποταμών λάσπης) κατά της Ελλάδας;

Διότι είναι εύκολο να κατηγορούμε τα την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για παλαιοκομματικές μεθόδους, αλλά φαίνεται πως και ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης δεν πάει πίσω…
 
Και αν το κριτήριο των πολιτικών συνεργασιών (ακόμη και με προωθημένους από το τουρκικό προξενείο) είναι μόνο οι ψήφοι, ε τότε, ας κατεβάσουν οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ ως υποψήφιο βουλευτή με το κόμμα τους και τον ίδιο τον τούρκο πρόξενο, για να μην κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους οι «κενοφανείς» και όψιμοι διασώστες μας…

Δεν υπάρχουν σχόλια: