Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Η σύσκεψη στην Ουάσινγκτον θα τσακίσει την Ελλάδα

leykos_oikos
Σύμφωνα με τις πληροφορίες η Σύσκεψη για την τρέχουσα κατάσταση στην Ελλάδα στις 6 Αυγούστου στον Λευκό Οίκο, με τη συμμετοχή περίπου 40 παράγοντων της ομογένειας δεν "μαγειρεύει" τίποτα καλό για τη χώρα μας.


"Αν και τυπικά αναφέρεται ότι θα έχει αντικείμενο τα ''προβλήματα στην Ελλάδα'', ουσιαστικά πρόκειται γιά σύναξη 35-40 ''Αμερικανών ελληνικής και κυπριακής καταγωγής'', στις 6 Αυγούστου '15, που θα χρησιμοποιηθούν ως ''μοχλός πίεσης'' σε Αθήνα και Λευκωσία γιά υποχωρήσεις σε ζητήματα όπως, αγωγοί, Σκόπια, ελληνοτουρικικά, (ειδικά) Κυπριακό κ.ά., αν κρίνουμε από τα ονόματα των προσκεκλημένων του ''αμαρτωλού παρελθόντος'':
Τσακόπουλος, π. Καρλούτσος, Μανάτος, Ζεμενίδης και λοιποί (οι περισσότεροι του -υποτιθέμενου- ''κυπριακού λόμπι'', που ΔΕΝ εκφράζουν, ούτε αντιπροσωπεύουν την ελληνική Ομογένεια και ούτε ενδιαφέρθηκαν γιά την Ελλάδα στην εξαετία της κρίσης από τα ''μνημόνια'').

Αν και εσφαλμένα δίνεται η εντύπωση ότι η σύσκεψη δήθεν θα ασχοληθεί με το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας, η μη συμμετοχή σε αυτήν οικονομικών αξιωματούχων της αμερικάνικης κυβέρνησης, αλλά μόνο της Caroline Atkinson, σύμβουλου του πρόεδρου Ομπάμα γιά ζητήματα Εθνικής Ασφαλείας και του προσωπάρχη του Λευκού Οίκου Denis McDonough, πιστοποιεί τους πραγματικούς σκοπούς της Ουάσιγκτον.

Τονίζουμε ότι, η κυβέρνηση των ΗΠΑ στα 6 χρόνια της κρίσης στην Ελλάδα, περιορίστηκε ΜΟΝΟ σε ''συμβουλές'', σε ''παραινέσεις'', σε ''υποδείξεις''. ανέφερε ο δίαυλος της ομογένειας Kalami.net και πρόσθεσε δυο σημαντικές σημειώσεις.

"Σημ. 1: Οι περισσότεροι από τους καλεσμένους στον Λευκό Οίκο, είναι οι αυτοπροσδιοριζόμενοι γιά 30 χρόνια, ως ''ηγέτες-παράγοντες της Ομογένειας'', προβαλόμενοι από τα παραπληροφορούντα κρατικά κ.ά. ΜΜΕ Ελλάδας, Κύπρου.
Οι ''παντός καιρού και κατάστασης'' ψευτοηγέτες.

Σημ. 2: Αν το ''τυχοδιωκτικό ανέκδοτο'' βουλευτής από Φλόριδα, Γκας Μπιλιράκης, υποτίθεται ότι ''προωθεί'' τα εθνικά θέματα Ελλάδας και Κύπρου στην Ουάσιγκτον, τότε έχουμε πρόβλημα και μάλιστα μεγάλο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: