Δευτέρα 3 Αυγούστου 2015

Γαλλική γραμμή Μαζινό ενάντια στην κεραυνοβόλα επίθεση Σόιμπλε στην Ελλάδα

SOUBLE
Ο Γάλλος ΥΠΟΙΚ  τονίζει ότι το ‘Σχέδιο‘  του Β.Σόιμπλε για την Ελλάδα είναι απαράδεκτο!


Ο Υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Michel Sapin δήλωσε σήμερα ότι η ιδέα της πενταετούς ‘απόσυρσης‘ της  Ελλάδος  από την ευρωζώνη είναι τουλάχιστον  απαράδεκτη.


‘Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών ισχυρίσθηκε εσφαλμένα  ότι η Ελλάδα θα μπορούσε να αφήσει προσωρινά  την ευρωζώνη‘ δήλωσε ο  υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Michel Sapin σήμερα  Δευτέρα, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό ***πόρταλ Sputnik.


Πρόκειται για ένα ακόμη επεισόδιο στην ‘ανοικτή‘  πλέον κόντρα Γερμανίας και Γαλλίας όχι μόνο για το ζήτημα της Ελλάδος , αλλά και για την ύπαρξη ολόκληρης την ΕΕ. 


Η ‘μάχη‘ αυτή που  έχει εξελιχθεί ταχύτατα  σε κανονική πολιτική και οικονομική ‘κόντρα‘, σύμφωνα με ανάλυση από την ιστοσελίδα μας pentapostagma.gr, φέρνει στην επιφάνεια το δυσοίωνο μέλλον  της ενωμένης Ευρώπης.


Υπάρχουν βάσιμες  πληροφορίες , και απο τον γαλλικό τύπο, οι οποίες ‘μιλούν’ για ένα γερμανικής εμπνεύσεως σχέδιο  σύμφωνα με το οποίο,  θα δημιουργηθούν σε χώρες που  έχουν μεγάλο χρέος   σαν την Ελλάδα, την  Πορτογαλλία,  την Ιρλανδία κά,   οικονομικές ζώνες  με φθηνά μεροκάματα αλλά και με ‘μειωμένη‘  κρατική πολιτική εξουσία!.


Σκοπός είναι η πλήρη υποδούλωση της Ευρώπης από το αποκαλούμενο Δ’ Ράιχ!.


Ένα ασύλληπτης εγκληματικής εμπνεύσεως σχέδιο του Βερολίνου, που επιθυμεί να κατακτήσει την γηραιά ήπειρο με  ‘όπλο‘ την οικονομία.


Η Ελλάδα αποτελεί απλά ένα μέρος του σχεδίου αυτού ,  που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ,  έχει ως στόχο  επίσης να ¨προετοιμάσει‘  παράλληλα την ευρωπαϊκή κοινή γνώμη εμφανίζοντας τον φόβο και τον πανικό μιας ατελείωτης  πείνας και ανεργίας, σε διαφορετική περίπτωση .     
       

Τον Ιούλιο  κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων της τρόικας με την Ελλάδα , ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε ότι δεν αποκλείει μια ελληνική αποχώρηση από την ευρωζώνη, προσθέτοντας ότι η κίνηση αυτή θα μπορούσε να είναι «προσωρινή».


«Πιστεύω ότι  ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ενήργησε  λάθος, ερχόμενος  ακόμα και  σε σύγκρουση με την βαθιά φιλοευρωπαϊκή έως τώρα στάση του.


Η στάση μου είναι να  μοιραστώ με όλους την αναγκαιότητα  να ενισχυθεί η ευρωζώνη,»  τόνισε ο Σαπέν  σε συνέντευξή του στην γερμανική  εφημερίδα Handelsblatt.


 Σύμφωνα με  τον ίδιο , η ιδέα κατά την οποία κράτη μέλη  θα ‘αποσυρθούν‘ από την ευρωζώνη είναι εντελώς  απαράδεκτη.


Δεν καταλαβαίνουν απο ‘τέτοια‘ όμως στα σκοτεινά δώμάτια της καγκελαρίας  οι Γερμανοί πολιτικοί ,  οι οποίοι  σχεδιάζουν  νέα  προγράμματα  οικονομικής και πολιτικής επιβολής , επάνω στους ευρωπαικούς λαούς.


Οι Γερμανοί απροκάλυπτα προσπαθούν να ελέγξουν πλήρως τους θεσμούς   της ΕΕ, και μέσω μιας  άκρατης λιτότητας  να επιβάλουν την κυριαρχία τους πάνω από την ευρωπαϊκή ήπειρο για τέταρτη  φορά απο το 1870 !

Δεν υπάρχουν σχόλια: