Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

Τουρκική προβοκάτσια εναντίον της Ελλάδος με θύματα τους Σύρους πρόσφυγες

5mwphx
Η Τουρκία κατηγορεί την  Ελλάδα για «επιθέσεις» σε Σύρους  μετανάστες που έρχονται από τα τουρκικά παράλια!



Κατηγορείται απροκάλυπτα  η  Ελλάδα από το τουρκικό « βαθύ κράτος», μέσω του  ***τύπου είτε για υπόθαλψη , είτε για απευθείας επιθέσεις «αγνώστων ενόπλων ομάδων», σε ανυποψίαστους Σύρους πρόσφυγες που διέρχονται το Αιγαίο  Πέλαγος για να μεταβούν στην  Ελλάδα και την Ευρώπη στην συνέχεια.


Το τουρκικό ολοένα και αυξανόμενο θράσος εναντίον της Ελλάδος, αυτήν την δεδομένη στιγμή υποκρύπτει , ένα πολύ μεγάλο παρασκήνιο, που αποτελεί  σίγουρα μέρος μιας καλοστημένης προπαγάνδας  κατασυκοφάντησης « της χώρας μας .  

ÓêÜöïò ôïõ Ëéìåíéêïý øÜ÷íåé ãéá äñáðÝôåò áëëïäáðïýò .  Ôá îçìåñþìáôá êáé õðü áäéåõêñßíéóôåò áêüìç óõíèÞêåò, äñáðÝôåõóáí 17 ëáèñïìåôáíÜóôåò, ðïõ êñáôïýíôáí óôï ÊË´ ÔìÞìá ÊñÜôçóçò Áëëïäáðþí óôçí Çãïõìåíßôóá, ðïõ óôåãÜæåôáé óå ÷þñï ôïõ Ëéìåíáñ÷åßïõ óôï êÝíôñï ôçò ðüëçò. ÌåôÜ áðü êéíçôïðïßçóç ôçò áóôõíïìßáò óõíåëÞöèçóáí ïé 11 áðü áõôïýò , ÄåõôÝñá 1 Ïêôùâñßïõ 2012 . ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÁÐÅ-ÌÐÅ/ÇËÉÁÓ ÌÁÊÏÓ
Σε μία ανάλυση το τελευταίο διάστημα από το τμήμα αναλύσεων της ιστοσελίδας μας pentapostagma.gr και λαμβάνοντας υπόψη την «υπερδραστηριοποίηση»( με πλήθος περιστατικών , όπως την σημερινή σύλληψη Γαλλίδας τουρκικής καταγωγής  κατασκόπου στην  Ρόδο )  Τούρκων κατασκόπων , οδηγούμεθα στο συμπέρασμα ότι οι Τουρκομογγόλοι  ετοιμάζουν σχέδιο τύπου «Ίμια» χωρίς να επαναλάβουν κατά ανάγκη την ίδια τακτική σε κάποιο ελληνικό νησί.


Αναμένεται  τουρκικό «αιφνιδιαστικό κτύπημα» που παραπέμπει σε υβριδικό πόλεμο  σε  απροσδιόριστο προς το παρόν χρονικό διάστημα σε ελληνικό νησί με την δημιουργία «τετελεσμένων γεγονότων» με σκοπό να αιφνιδιαστεί η ελληνική πολιτική ηγεσία ( η οποία διαπραγματεύεται το μέλλον της χώρας) και να  υποκύψει στις «τουρκικές ορέξεις» περί  «συνεκμετάλλευσης» του Αιγαίου και των τεράστιων κοιτασμάτων, τα οποία «συζητούνται» να εισέλθουν στο περίφημο ταμείο αποκρατικοποιήσεων   .


Επαναλαμβάνουμε ότι το τουρκικό «κτύπημα» σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες θα είναι «υβριδικού τύπου»  με την χρησιμοποίηση πιθανότατα  κάποιων «φουκαράδων» μεταναστών , ειδικών δυνάμεων , ίσως και μεροκαματιάρηδων «ψαράδων», αλλά σίγουρα  κατασκόπων της ΜΙΤ η οποία « οργώνει» στην κυριολεξία  τα ελληνικά νησιά ειδικά το τελευταίο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: