Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ… Υπουργός: «Κινδυνεύει νησί μας από τους Τούρκους» – Στρατηγός: «Θερμό Επεισόδιο στο Αιγαίο»

cf83cf84cebf-cebace
ΑΣΤΜΑΤΗΤΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ… ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ….


Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΣ Αντιστράτηγο Βασίλειο Τελλίδη, ***εγκαινίασε το πρώτο έργο της «ΔΙΔΕΡΓΩΝ» (πρώην ΜΟΜΑ) στην Ικαρία.

Μεταξύ άλλων όμως αποκάλυψε πως θα υπάρξει ενίσχυση του νησιού γιατί υπάρχει τουρκικός κίνδυνος….

Το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Θέλω να τονίσω ακόμα ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις στην Ικαρία θα ενισχυθούν με ένα νέο σχεδιασμό που μελετά ο Αρχηγός του ΓΕΣ με την ΑΣΔΕΝ, τον Διοικητή της Σάμου, αλλά και όλους τους Αξιωματικούς που επιτελικά εργάζονται προκειμένου η Ικαρία να ενισχυθεί με νέα στρατιωτική δύναμη, με ενίσχυση και ανάπτυξη της εθνοφρουράς, όχι μόνο στο νότιο κομμάτι του νησιού, αλλά και στο βόρειο, διότι η Ικαρία αποτελεί, όπως έχουμε δει, έναν από τους στόχους των απέναντι.


Η απάντησή μας θα είναι η ενίσχυση του νησιού, η οικονομική του ανάπτυξη, η ανάπτυξη του τουρισμού και βεβαίως η ανάδειξη ενός νησιού που έχει καταφέρει παρά τις δύσκολες συνθήκες να αποτελεί πρότυπο μακροζωίας σε όλο τον κόσμο. Αποτελεί ένα μέρος των λεγόμενων «μπλε ζωνών» μακροζωίας».

«Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ενός θερμού επεισοδίου, ιδιαίτερα κατά την περίοδο των ασκήσεων» ανέφερε από τη μεριά του ***ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΣ Χρήστος Μανωλάς μιλώντας στον Realfm 97,8.


Σε ερώτηση αν τις Προκλήσεις τις προκαλούν οι Τούρκοι Στρατηγοί στο Αιγαίο ο Στρατηγός ξεκαθάρισε οτι ο Ερντογάν ελέγχει πλήρως τα Στρατεύματα και τους Στρατηγούς!


.Άρα δεν υπάρχει διαχωρισμός Πολιτικών και Στρατηγών ! 

Ενεργούν από κοινού κατάληξε ο Στρατηγός που δεν μασά τα λόγια του και κατέληξε …

Σοβαρός ο κίνδυνος ενός Θερμού Επεισοδείου την περίοδο των Ασκήσεων !

Δεν υπάρχουν σχόλια: