Τρίτη 31 Μαΐου 2016

Θρήνος στους Ελικοπτεράδες…»Αναχώρησε» ο Ταξίαρχος Αντώνιος Δάρρας!

image
Γέμισε με πένθος τα Στελέχη του Στρατού μας η ξαφνική είδηση του ξαφνικού χαμού του Διευθυντή της Αεροπορίας Στρατού Ταξιάρχου Αντώνιου Δάρρα!




Η Ενημέρωση απο την ΛΑΣ
Με βαθύτατη θλίψη σας ενημερώνω ότι ο Διευθυντής Αεροπορίας Στρατού, Ταξίαρχος Αντώνιος Δάρας, Τάξης ΣΣΕ 1985, χειριστής Ε/Π, Μέλος της ΛΑΣ, απεβίωσε αιφνιδίως σήμερα Δευτέρα 30 Μαΐου 2016.
P1000146-1
Εξαίρετος συνάδελφος, άριστος Αξιωματικός, άψογος οικογενειάρχης, έχαιρε του σεβασμού των υφισταμένων του και της εκτίμησης των προϊσταμένων του.

Εκ μέρους της ΛΑΣ  εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια. Ο Πανάγαθος Θεός να δίνει δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του.

Ταξίαρχος ε.α Νικολόπουλος Βασίλειος
Πρόεδρος ΛΑΣ

ΥΓ. Με νεότερο μήνυμα θα ενημερωθείτε για την εξόδιο ακολουθία (μάλλον Τετάρτη στο Βόλο).

P1000140-1024x576
Ο Ταξίαρχος που ήταν τάξης 1985 βρέθηκε νεκρός από πρόσωπο του στενού συγγενικού περιβάλλοντός του, σήμερα το μεσημέρι στο σπίτι του.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η υπηρεσία του και μεταφέρθηκε στο 401 όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

daras-712

Λόγω του πένθους για τον αδόκητο θάνατο του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού του ΓΕΣ, Ταξιάρχου Δάρα Αντωνίου, αναστέλλονται επί διήμερο όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες των Μονάδων της Αεροπορίας Στρατού.

Επιπλέον, θα κυματίζουν μεσίστια τα Λάβαρα της Αεροπορίας Στρατού σε όλα τα Αεροδρόμια και Μονάδες του Όπλου, καθώς και μεσίστια θα κυματίζει το Λάβαρο του ΓΕΣ στο Στρατόπεδο «ΠΑΠΑΓΟΥ».
Η Εξόδιος Ακολουθία του Ταξιάρχου Δάρα Αντωνίου θα τελεστεί την Τετάρτη 01 Ιουνίου στο Βόλο, με όλες τις προβλεπόμενες τιμές.

 Σχόλιο: ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Βασίλειος Τελλίδης, λόγω του αιφνιδίου θανάτου του Διευθυντή Αεροπορίας Στρατού του ΓΕΣ, Ταξιάρχου Δάρα Αντωνίου, ακύρωσε την προγραμματισμένη για τις 01 Ιουνίου 2016 επίσκεψη του στο Στρασβούργο (DV Day της άσκησης «European Endeavour») .

Δεν υπάρχουν σχόλια: