Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

“Η απάτη της Μέρκελ με τους μετανάστες”

Με τον ανωτέρω τίτλο το αμερικανικό οικονομικό εξωσυστημικό πρακτορείο Zerohedge πρόβαλλε αποκαλύψεις ότι η ΄Ανγκελα Μέρκελ με τον Ολλανδό πρωθυπουργό Μαρκ Ρούτε συνήψαν μυστική συμφωνία με τους Ερντογάν και Νταβούτογλου για την απορρόφηση 150 έως 200 χιλιάδων «προσφύγων από τη Συρία» ετησίως στην Ευρώπη.


Του Μιχαήλ Στυλιανού
Η είδηση δεν αναφέρεται στα σημερινά δελτία και σχόλια της Ντώϋτσε Βέλλε, του Γιουρονιούς και των διεθνών γαλλικών καναλιών, που αντιθέτως προβάλλουν τα συγχαρητήρια Γάλλων υπουργών στον Ολλανδό πρωθυπουργό Ρούτε για «τη νίκη του» στις χθεσινές εκλογές. Νίκη χαρακτηρίζουν το αποτέλεσμα όπου το κόμμα του Ρούτε χάνει δέκα έδρες, του Βίλντερς γίνεται δεύτερο κόμμα  με κέρδη τεσσάρων εδρών, πολιτικό άλμα πολλών εδρών σημειώνουν οι οικολόγοι  ενώ οι σοσιαλδημοκράτες καταρρέουν.

Σπάνιο είδος  αντικειμενικού σχολιαστή -αλλά αγγλόφωνου Ολλανδού- στη Γιουρονιούς και στις France 24  και 124, σημείωνε ότι όλα τα ολλανδικά κόμματα αναγκάσθηκαν να ενισχύσουν την εθνικιστική συνθηματολογία τους, σύμφωνα με το πατριωτικό (πατριωτικό είπε, όχι «λαϊκιστικό») αίσθημα που απλώνεται στην Ευρώπη, «γεγονός  που θα ενισχύσει το ρεύμα της Μαρίν Λε Πεν.»

Οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν τώρα τον πρωθυπουργό Βίκτωρ Ορμπάν της Ουγγαρίας, έγραφε χθες το Zero hedge. Τον Δεκέμβριο του 2015, σχεδόν τέσσερεις μήνες πριν επισημοποιηθεί η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, ο κ.  Ορμπάν κατηγόρησε την κ. Μέρκελ ότι επεξεργάζεται μια «μυστική συμφωνία» με τους Τούρκους ομολόγους της.

 ΄Ηδη από τον Σεπτέμβριο του 2015, προτού η κρίση του μεταναστευτικού λάβει τις μετέπειτα διαστάσεις της,  ο τότε  αντικαγκελάριος Σίγκμαρ Γκάμπριελ είχε δηλώσει πως η Γερμανία θα πρέπει να εισάγει 500.000 μετανάστες κάθε χρόνο.

Σε κυβερνητική έκθεση που δημοσιεύτηκε τον περασμένο μήνα στη γερμανική εφημερίδα Ράϊνισε Ποστ, εμπειρογνώμονες έχουν εισηγηθεί την απορρόφηση 300.000 μεταναστών κάθε χρόνο, επί 40 χρόνια, σε αντιστάθμισμα της υπογεννητικότητας στη Γερμανία.

Κατά τις ίδιες εκτιμήσεις η Γερμανία θα πρέπει να απορροφήσει 12 εκατομμύρια μετανάστες για να διατηρήσει τον ίδιο πληθυσμό των82 εκατομμυρίων.

Όπως έγραψε προ ημερών (στις 13 Μαρτίου)  η Ντι Βελτ:                                « Αντίθετα προς προηγούμενες πληροφορίες, η Καγκελάριος Μέρκελ και ο Ολλανδός πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε ανέλαβαν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για νομική ποσόστωση προσφύγων στις διαπραγματεύσεις για την  προσφυγική συμφωνία μεταξύ ΕΕ και Τουρκίας.

Οι Μέρκελ και Ρούτε υποσχέθηκαν ευθέως να εισδέχονται 150.000 έως 200.000 Σύρους πρόσφυγες στην Ευρώπη από την Τουρκία κάθε χρόνο.»

Μετά την σύναψη της συμφωνίας ο ακριβής αριθμός των προσφύγων που θα υποδεχόταν η Ευρώπη δεν ανακοινώθηκε από την Μέρκελ στους Ευρωπαίους ηγέτες, που απλώς συμφώνησαν σε «μια εθελοντική εισδοχή, για ανθρωπιστικούς λόγους» στο τελικό κείμενο της συνόδου κορυφής.

Προχωρώντας σ’ αυτό το περίεργο σχέδιο κοινωνικής μηχανικής (για την τεχνητή διατήρηση του πληθυσμιακού όγκου), η πολιτική τάξη της Γερμανίας είναι σαφές πως θεωρεί απαραίτητο να συμβουλευθούν ούτε καν το δικό τους εκλογικό σώμα- παρατηρεί εύστοχα το Zero Hedge.

Πιστεύουν αντίθετα όπως φαίνεται στη μέθοδο της δημιουργίας  τετελεσμένων και αμετάτρεπτων γεγονότων. Προτείνουν μάλιστα και ένα σχέδιο ανάγκης, για την εξουδετέρωση ενδεχόμενου ξεσηκώματος του πληθυσμού.

Σε περίπτωση οποιουδήποτε μελλοντικού δημοψηφίσματος, ο  Γερμανός Ομοσπονδιακός Επίτροπος για τους Πρόσφυγες και Μετανάστες Αϋντάν Εζεγκούζ εισηγείται να δοθεί το δικαίωμα ψήφου στους μετανάστες με δικαίωμα μονίμου διαμονής.

Σημαντικότατο συμπέρασμα των αποκαλύψεων –που δεν επισημαίνει το Zero Hedge- είναι ότι Μέρκελ και Ρούτε, εμφανίζονται να  προχωρούν αμέριμνοι, ιεροκρυφίως και συνωμοτικά, στη σύναψη συμφωνιών εφαρμογής αυτής της κοινωνικής μηχανικής, για  διόγκωση/αλλοίωση του πληθυσμού του συνόλου των χωρών  μελών της Ε Ε, εν αγνοία της πολιτικής ηγεσίας τους και των λαών τους, προφανώς σε εφαρμογή της ίδιας τακτικής της  ύπουλης  δημιουργίας  τετελεσμένων και μη αναστρέψιμων καταστάσεων.

(Στην δική μας περίπτωση ειδικότερα αυτό το τετελεσμένο έχει σημαντικά συντελεσθεί και συνεχίζεται απροκάλυπτα, με την συναίνεση υποτελούς πολιτικού προσωπικού και  με επιπρόσθετο γκανγκστερικό εκβιασμό.)

Εάν αυτές οι αποκαλύψεις είχαν δημοσιευθεί δυο μέρες νωρίτερα, χρόνο επαρκή για  να διαρραγεί  από τα Μέσα  Ελεύθερης Ενημέρωσης το φράγμα αποσιώπησης  των ελεγχόμενων ΜΜΕ του Συστήματος, ο  κ. Μαρκ Ρούτε, συνένοχος της κ. Μέρκελ στην καταγγελλόμενη  «απάτη» δεν θα επρόκειτο να ξαναδεί  πρωθυπουργία  ούτε σε  κυβέρνηση συνεργασίας.

Τις επιπτώσεις  της πάντως  δεν θα γλυτώσουν εθνομηδενιστές  ομόδοξοί  του στις ακόλουθες ευρωπαϊκές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: