Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ… Προτάσεις προς εφιάλτες πολιτικούς

Ευρισκόμενοι προ μιάς οικονομικής (και όχι μόνον), σκλαβιάς των Ελλήνων υπό των «συμμάχων» & «εταίρων» στην Ευρώπη, δεδομένου ότι ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, προς επιτυχίαν της διαπραγμάτευσης Αξιολόγησης, προτείνουμε,


1.-Να αποχωρήσουμε από την ελεγχόμενη από τους εχθρούς μας Ε.Ε. των πολλών ταχυτήτων, και του σκληρού πυρήνα, και να ενταχθούμε στην Αμερική του προέδρου TRUMP, ή στην ΡΩΣΙΑ του προέδρου ΠΟΥΤΙΝ, που είναι πρωταγωνιστές του ΕΘΝΟΥΣ-ΚΡΑΤΟΥΣ, και ΟΧΙ της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Σιωνιστικής Παγκόσμιας Κυβέρνησης-Δικτατορίας, όπως υποτελής είναι η Ε.Ε.!

2.-Εάν αποχωρήσει η Ελλάς από την Ευρωζώνη, και εν συνεχεία από την Ε.Ε., τότε η Ε.Ε. θα διαλυθεί, δεδομένου του BREXIT, προς εκφοβισμό των Γερμανών, δεδομένου ότι οι Γερμανοί θέλουν τα ενεργειακά κοιτάσματα της Ελλάδος, τα οποa ία έχουν ήδη μπεί στο Υπερ-Ταμείο.

3.-Να αποχωρήσουμε από το Σιωνιστικό Δ.Ν.Τ. της Ν.Τ.Π. και από όλους τους Σιωνιστές Φαρισσαίους δανειστές, τους οποίους αποκαλούμε δουλικότατα «ΘΕΣΜΟΥΣ».

Οι λήσταρχοι του ΔΝΤ (I.M.F.) έκαναν αυτό το σύστημα για να εξαφανίσουν την Ελλάδα, και να σκλαβώσουν τους Έλληνες!!! Ο Σόϊμπλε λέει, «Χωρίς το ΔΝΤ δεν έχει λεφτά».

4.-Να διαγράψουμε το ΧΡΕΟΣ , όπως έκανε ο ΜΕΤΑΞΑΣ, και πρόσφατα , ο πρώην πρόεδρος της Αργεντινής.
Η Ισλανδία, η Ιρλανδία, η Κύπρος, η Αργεντινή, το Περού, ο Ισημερινός, κλπ, είχαν Μνημόνια, και κατάφεραν με διάφορες πολιτικές να απαλλαγούν.

Εμείς που έχουμε την προδοτική πολιτική ηγεσία, δουλεύουμε για τους δανειστές της οικογένειας που ελέγχει τη Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίηση.
Βλέπε πρόσφατες δηλώσεις του Σιωνιστή Νταϊσελμπλούμ περί Νοτίων χωρών Κρατών-μελών της Ε.Ε.

Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ.
5.-Να προσφύγουμε στη διεθνή Δικαιοσύνη εναντίον του ΔΝΤ, της ΕΚΤ, και της Ε.Ε. διότι με τις επιτακτικές συμβουλές τους, τα Μνημόνια, τις Αξιολογήσεις, τη Λιτότητα, τα CAPITAL CONTROLS, τις Μεταρρυθμίσεις, τον Κόφτη, τα Προαπαιτούμενα, τη Διάσωση των Τραπεζών, το υπερταμείο, κ.λ.π. , προκάλεσαν –όλα αυτά τα χρόνια-ζημιές στην Εθνική Οικονομία της Ελλάδος, πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ.

6.-Να διαγράψουμε μονομερώς το παράνομο, απεχθές, ειδεχθές, και επονείδιστο χρέος.

7.-Για όσο διάστημα εκκρεμεί η υπόθεση στη διεθνή Δικαιοσύνη να κάνουμε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ προς τους δανειστές. Νόμιμοι & παράνομοι. Νόμιμοι είναι τα κράτη –μέλη της Ε.Ε. Όλοι οι άλλοι είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ.

8.-Επιστροφή στο Εθνικό μας νόμισμα, υπό την προϋπόθεσην ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

9.-Προέχει Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΦΑΡΙΣΣΑΙΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ!!!!

Τα μέτρα αυτά που μας ζητάνε πρόκειται, για
ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

10.-Το ΔΝΤ βρήκε χαζούς πολιτικούς εδώ, και σκέφθηκε, «Ευκαιρία τώρα να φάμε».
Το ΔΝΤ ήλθε σαν δανειστής «με το έτσι θέλω»……………..

11.-Το ΤΑΛΜΟΥΔ λέει,
«Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών ανήκουν εις το Εβραϊκό Έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιονδήποτε δισταγμόν».
Θέλουν τον ενεργειακό ορυκτό μας πλούτο.
12.- Mπήκαμε στην Ε.Ε. για να σωθούμε από τις οικονομικές κρίσεις, και βρήκαμε Σιωνιστές Φαρισσαίους εκμεταλλευτές Κοσμοκράτορες.

Τις λεπτομέρειες της επιχείρησης αποχώρησης από την Ε.Ε. & την Ευρωζώνη των εχθρών, θα ρυθμίσουν οι οικονομολόγοι μας, Έλληνες και ξένοι Φιλλέληνες.
Συμβουλή προς Πρωθυπουργόν.
——————————————————-
Αυτά θα έκανε ένας Πατριώτης Πρωθυπουργός, και ΟΧΙ Πρωθυπουργός υποτελής στους εκμεταλλευτές των Λαών!!!
Αυτά θα έκανε ένας αληθινός Εθνικός ΗΓΕΤΗΣ!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: