Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Μόσχα:«Μεγαλειώδης στρατιωτική παρέλαση στην Ελλάδα!» (βίντεο)

ΑΠΟΘΕΩΤΙΚΑ ΡΩΣΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

της Μαρίνας Νικολάκη
«Μια μεγαλοπρεπής στρατιωτική παρέλαση με τεθωρακισμένα οχήματα και αεροσκάφη πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στην Αθήνα για τον εορτασμό της Ημέρας της Ελληνικής Ανεξαρτησίας» αναφέρει ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων!

Αναλυτικά, το δημοσίευμα του ***sputniknews.com λέει πως ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο υπουργός Άμυνας Παναγιώτης Καμμένος παρακολούθησαν την παρέλαση στην οποία συμμετείχαν, τεθωρακισμένα οχήματα, αυτοκινούμενα πυροβόλα, οχήματα με ρωσικά συμπλέγματα πυραύλων και αντι- αρματικού αμυντικού εξοπλισμού αέρος Kornet.

Στη παρέλαση συμμετείχαν ακόμα πυροσβεστικές υπηρεσίες, στρατιώτες του εδάφους, του ναυτικού και των ειδικών δυνάμεων, καθώς και πυροσβέστες και αστυνομικοί έκαναν πορεία μέσα στην πόλη. 

Στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα, συμπεριλαμβανομένων Boeing CH-47 Chinook, και μη επανδρωμένα αεροσκάφη «Πήγασος» πέταξε πάνω από την πόλη.

Μετά την παρέλαση, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Π.Παυλόπουλος είπε ότι «οι Ελληνες πρέπει να παραμείνουν ενωμένοι, προκειμένου να προστατεύσουν την πατρίδα και τα εθνικά συμφέροντα».

Η Ημέρα της Ελληνικής Ανεξαρτησίας γιορτάζεται στις 25 Μαρτίου για να τιμήσει την εθνική επανάσταση που ξεκίνησε το 1821 και οδήγησε σε Ελλάδα κερδίζει την ανεξαρτησία της από την Οθωμανική Αυτοκρατορία, καταλήγει το δημοσίευμα.

Greek soldiers parade on March 25, 2017 in Athens, during a military parade marking Greece’s Independence Day
Δείτε τα βίντεο από τη χθεσινή στρατιωτική παρέλαση καθώς και τις δηλώσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας:












Δεν υπάρχουν σχόλια: