Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ο «σουλτάνος» Ερντογάν κλιμακώνει τις προκλήσεις: Αρχίσατε έναν πόλεμο μεταξύ Σταυρού και ημισελήνου!


Είδαμε το πρωί τις απειλητικές δηλώσεις περί *** τζιχάντ στην Ευρώπη από τον Τσαβούσογλου.


Οι δηλώσεις αυτές όχι μόνο δεν αποσύρθηκαν, αλλά αντιθέτως εντάθηκαν από τον νεοσουλτάνο «Ερντογάν», ο οποίος δήλωσε:

«Ντροπή στην ΕΕ. Κάτω οι ευρωπαϊκές αρχές, οι αξίες και η δικαιοσύνη σας... Άρχισαν μια σύγκρουση ανάμεσα στον Σταυρό και στην ημισέληνο, δεν υπάρχει άλλη εξήγηση»

Ουσιαστικά, οι δηλώσεις του θυμίζουν οθωμανικό επεκτατισμό και ιερό πόλεμο και θα έπρεπε να έχουν ήδη προκαλέσει την αντίδραση των Ευρωπαίων.

Όμως, η Ευρώπη είναι έτοιμη για άλλη μία επίθεση «φιλίας» προς τον σουλτάνο, όπως και υποκύψεις.

Γι’ αυτό και ο Ερντογάν ξέρει προς τα πού απευθύνει τις προκλητικές δηλώσεις.

Γιατί αν τις τύχες της Ευρώπης τις όριζαν Εθνικιστές, ο σουλτάνος θα καθόταν ήσυχος, γιατί θα ήξερε ότι «δεν τον παίρνει» να προκαλεί.

Τώρα που έχει απέναντί του τους φοβικούς ηγέτες μιας άνευρης Ευρωπαϊκής Ένωσης των Τοκογλύφων και των Τραπεζιτών μπορεί να υψώνει όσο θέλει την φωνή του.

Έχει, άλλωστε, καταφέρει να βάλει έναν στρατό πρακτόρων και τζιχαντιστών επί ευρωπαϊκού εδάφους, με ευθύνη των πολιτικάντηδων.

Όμως, ας μην τρέφει αυταπάτες μεγαλείου ο σουλτάνος και ας μην οραματίζεται την ημισέληνο να κυματίζει πάνω από τις οθωμανικές επαρχείες των Αθηνών, των Παρισίων και του Βερολίνου.

Οι Εθνικιστές που κάποτε απάντησαν με Δερβενάκια, Βιέννη, Ταργκόβιτσε και πολλές άλλες μάχες στους σουλτάνους είναι έτοιμοι και πάλι να πάρουν τα ηνία από τα γιουσουφάκια των Βρυξελλών και να δώσουν την πρέπουσα απάντηση στον οθωμανικό, θρησκευτικό επεκτατισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: