Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Τα Κομάντο του ΕΤΑ πλάι-πλαι με τους… Φονιάδες της Σερβίας του «72nd Reconnaissance Bn»


Συνεκπαίδευση Προσωπικού Μονάδων Ειδικών Επιχειρήσεων Ελλάδας και Σερβίας πραγματοποιήθηκε με πλήρη μυστικότητα σε Ειδικό Κέντρο Εκπαίδευσης  στην Αττική!





Η Συνεκπαίδευση έγινε μεταξύ των Κομάντο του Ανθού των Ελληνικών Ειδικών Δυνάμεων και τους Σιωπηλούς Φονιάδες της Σερβίας την Ειδική Μονάδα «72nd Reconnaissance Bn»


Από 6 έως 17 Νοεμβρίου 2017, πραγματοποιήθηκε στην ευρύτερη χερσαία και θαλάσσια περιοχή του Κέντρου Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων στην Αττική!



Η Συνεκπαίδευση έγινε υπό το συντονισμό της Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων του ΓΕΕΘΑ, συνεργασία-συνεκπαίδευση προσωπικού μονάδων ειδικών επιχειρήσεων Ενόπλων Δυνάμεων Ελλάδας (Ειδικό Τμήμα Αλεξιπτωτιστών-ΕΤΑ) και  της Σερβίας (72nd Reconnaissance Bn), στο πλαίσιο του υφιστάμενου διμερούς προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας.



Η συνεκπαίδευση περιελάμβανε εκτέλεση αλμάτων στατικού ιμάντα και ελευθέρας πτώσεως, βολές φορητού οπλισμού και μάχης ταχείας αντίδρασης, καταδύσεις με συσκευές κλειστού κυκλώματος και παροχή Α΄ βοηθειών στο πεδίο της μάχης.




Να σημειωθεί οτι οι Σέρβοι  της Ειδικής Μονάδας έχουν τη φήμη του Σιωπηλού Φονιά και κανείς δεν τους έχει δει να επιχειρούν  παρά σε κάποιες Ειδικές Εκπαιδεύσεις !

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: