Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

«Μπαρούτι» στη Βουλή: Ποιος είναι πραγματικά ο Έλληνας πράκτορας που αυτομόλησε στη ΜΙΤ και διαρρέει κατά τον Π.Καμμένο τα απόρρητα έγγραφα της συμφωνίας με την Σαουδική Αραβία

«Μπαρούτι» μυρίζει η Βουλή λίγες ώρες πριν τη συνεδρίαση στην Ολομέλεια για την υπόθεση της συμφωνίας πώλησης των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.


Είναι προφανές πώς κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα διασταυρώσουν τα ξίφη του σε έναν «πόλεμο εντυπώσεων».
Το ποιος θα κερδίσει μένει να φανεί.

Είναι βέβαιο ωστόσο πώς ο Έλληνας πράκτορας της ΜΙΤ, που σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο βρίσκεται πίσω από τη διαρροή απόρρητων εγγράφων θα βρεθεί στο επίκεντρο της συζήτησης.
 
Από την πλευρά της η αντιπολίτευση κατηγορεί τον υπουργό Εθνικής Άμυνας πώς χρησιμοποίησε ως ενδιάμεσο τον Βασίλη Παπαδόπουλο για να κλείσει το deal με τη Σαουδική Αραβία όταν στις διακρατικές συμφωνίες δεν επιτρέπονται μεσάζοντες και ο Πάνος Καμμένος απαντά πώς ο κ. Παπαδόπουλος ήταν νόμιμος εκπρόσωπος της Σαουδικής Αραβίας και όχι μεσάζοντας.

Η κόντρα τις προηγούμενες ημέρες πήρε διαστάσεις με την αντιπολίτευση ούτε λίγο ούτε πολύ να ζητά από τον Αλέξη Τσίπρα να παραιτήσει τον Πάνο Καμμένο και ο πρωθυπουργός να καλύπτει τον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο οποίος μιλάει για ξεμπρόστιασμα της αντιπολίτευσης.

Στο παιχνίδι μάλιστα μπήκε και ο Έλληνας πράκτορας της ΜΙΤ, τον οποίο ο κ. Καμμένος μετά από ένα δημοσίευμα στο «epikairo.com» συνδέει ευθέως με την διαρροή εγγράφων για την υπόθεση αυτή.

Ποιος όμως είναι ο Έλληνας πράκτορας στρατολογημένος από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, ο οποίος καταζητείται με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Interpol;

Ο άνθρωπος αυτός ο οποίος, σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα που επικαλέστηκε και ο Π.Καμμένος αυτομόλησε στην Τουρκία μετά από μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο, ονομάζεται Εμμανουήλ Χατζησάββας, και εδώ και χρόνια παριστάνοντας τον πρώην πράκτορα της ΕΥΠ, κάνει συστηματική δολιοφθορά και προπαγάνδα υπέρ των τουρκικών συμφερόντων.

Στόχοι του εκτός από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, υπήρξαν ο Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Γιάννης Ρουμπάτης και άλλα στελέχη που είναι προφανές ότι ενοχλούν το τουρκικό κράτος.

C5DE07EC-D79C-4B25-B0A7-AEEB81FE40B6

Σε μία κοινή επιχείρηση μάλιστα το 2015 στο Τελ Αβίβ, ελληνικές και ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες επιχείρησαν να παγιδεύσουν τον εν λόγω πράκτορα κατά την διάρκεια ταξιδίου του Πάνου Καμμένου στο Ισραήλ, ο οποίος όμως προφανώς ενημερωμένος κατάφερε να διαφύγει.
 
Η συγκεκριμένη υπόθεση πλέον αποτελεί ύψιστο θέμα εθνικής ασφάλειας, καθώς οι βουλευτές της αντιπολίτευσης που έχουν εμπλακεί στην συγκεκριμένη υπόθεση και προσκομίζουν στοιχεία προερχόμενα από τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες όπως αποδεικνύεται, οφείλουν να απολογηθούν και να αποδείξουν ότι εξαπατήθηκαν.

Διότι στην αντίθετη περίπτωση, θα μιλάμε για Έλληνες πολιτικούς που συνεργάζονται ευθέως και εις γνώση τους με Τούρκους πράκτορες.

Σε κάθε περίπτωση, δημιουργείται μείζον εθνικό θέμα διότι η Τουρκία μετά την πρόσφατη ρήξη της με την Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο, είχε κάθε λόγο να ακυρώσει αυτή την πώληση πυρομαχικών.

Αυτοί που συνέβαλαν σε αυτό το εθνικό όπως αποδεικνύεται σαμποτάζ είναι πλέον υπόλογοι με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.

Ο Εμμανουήλ Χατζησάββας, κάτοικος Ρόδου, καταδικάστηκε για υπεξαίρεση 8 εκατομμυρίων € από το Δημόσιο. Με μία σκανδαλώδη όμως απόφαση λίγο μετά την εκλογή του Γιώργου Παπανδρέου στην κυβέρνηση, αφέθηκε ελεύθερος υποσχόμενος ότι δήθεν θα προσκομίσει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Γιώργο Βουλγαράκη και τον Κώστα Καραμανλή.

Στην συνέχεια όπως ήταν φυσικό εξαφανίστηκε, μαζί με τα χρήματα που είχε υπεξαιρέσει.
 
AE69A342-C46C-4816-977E-B3FEF524A543
Συνελήφθη στην Δανία, αλλά μετά από εγκληματική ολιγωρία της τότε κυβέρνησης Παπαδήμου, καταφέρει να αφεθεί ελεύθερος καθώς η Ελλάδα δεν ζήτησε την έκδοση του!

Η έρευνα της εθνικής υπηρεσίας πληροφοριών το 2015 έδειξε ότι ο Εμμανουήλ Χατζησάββας πήρε άσυλο από την Τουρκία μεταφέροντας εκεί τα χρήματα του, προκειμένου να συνεργαστεί με τις τουρκικές μυστικές υπηρεσίες και να προβεί σε πράξεις δολιοφθοράς κατά της Ελλάδας.

FA0410D7-AC15-466C-8D1E-AD0C4E35B743

Στις πράξεις δολιοφθοράς, συμπεριλαμβάνονται εκτός από τις συκοφαντικές επιθέσεις σε πρόσωπα που αποτελούν τουρκικούς στόχους, η διαρροή ψευδών ειδήσεων για δήθεν παραβιάσεις τουρκικό σκαφών στο Αιγαίο, πληροφορίες ακόμα και για γεωτρήσεις τουρκικών συμφερόντων σε ελληνικά χωρικά ύδατα και άλλα. 
Από το 2015 καταζητείται πλέον με διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ίντερπόλ, ενώ τελευταίο ίχνος εκτός Τουρκίας ήταν στο τουρκικό προξενείο στη Βουλγαρία το 2016.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: