Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Μαζική διανομή ζεστού φαγητού και πόσιμου νερού στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας! Μόνο η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των κατοίκων - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή βρέθηκε σήμερα για ακόμη μια μέρα έμπρακτα στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες.







Οι τοπικές Οργανώσεις Δυτικής Αττικής, Μεγάρων, Ανατολικής Αττικής και το Σωματείο Εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης Περάματος "Άγιος Νικόλαος" μαζί με τους Συναγωνιστές Βουλευτές Χρήστο Παππά, Γιώργο Γερμενή, Ελένη Ζαρούλια, Κωνσταντίνο Μπαρμπαρούση και Ιωάννη Αϊβατίδηπραγματοποίησαν μια μαζική διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στους δρόμους της Μάνδρας.





Συγκεκριμένα, προσφέρθηκαν 600 μερίδες ζεστού φαγητού, φρέσκο ψωμί και 2 τόνοι πόσιμου νερού.





Η διανομή πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό σημείο της πληγείσας πόλης, καθώς και πόρτα - πόρτα στους πλημμυροπαθείς.

Η υποδοχή των κατοίκων ήταν κάτι παραπάνω από θερμή, ενώ παράλληλα εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την απουσία των κομμάτων που δήθεν έστειλαν βοήθεια, καθώς και για το πλιάτσικο που κάνουν συμμορίες ρομά.





Μετά την ολοκλήρωση της διανομής τροφίμων το κλιμάκιο των βουλευτών της Χρυσής Αυγής μετέβη στο Δημαρχείο Μάνδρας για να εξακριβώσει τις καταγγελίες των κατοίκων για την απουσία της βοήθειας από τα κόμματα του "συνταγματικού τόξου".


Όπως διαπιστώσαμε η "γενναιόδωρη" βοήθεια από την ΝΔ και τα λοιπά κόμματα είναι ένα μεγάλο ψέμα, καθώς δεν υπάρχει κανένα παραστατικό και καμία καταχώρηση δωρεάς τροφίμων.

Μόνο η Χρυσή Αυγή βρέθηκε και συνεχίζει να βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των πληγέντων, προσφέροντας μάλιστα βοήθεια από τους μισθούς των βουλευτών, καθώς έχει ανασταλεί παρανόμως η κομματική χρηματοδότηση.



 


www.xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: