Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΑΡΙΣΤΕΡΗ, «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ» και ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟ-ΠΟ η ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ που ΕΚΑΨΑΝ στα ΕΞΑΡΧΕΙΑ!

Για το νέο φρικιαστικό έγκλημα των παρακρατικών, με την ναυτική φωτοβολίδα που πέταξαν και καρφώθηκε στο αριστερό γόνατο μιας δικηγόρου στα Εξάρχεια, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό και μάλλον να χάσει το πόδι της, λίγο πολύ όλοι γνωρίζετε.

 ***ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ Η στιγμή του σοβαρού τραυματισμού της δικηγόρου στα Εξάρχεια – Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ


Εκείνο όμως που δεν γνωρίζετε είναι περί ποιας πρόκειται! Και δεν το γνωρίζετε, γιατί τα μιλημένα καθεστωτικά ΜΜΕ, ενώ γνώριζαν πολύ καλά κι από την πρώτη στιγμή τα στοιχεία της, τα απέκρυπταν με δόλο, μιλώντας γενικώς και αορίστως για μια «δικηγόρο»! Και το απέκρυψαν γιατί δεν πρόκειται για μια τυχαία δικηγόρο, αλλά για πασίγνωστη αριστερή, «αλληλέγγυα» και διορισμένη από την Κυβέρνηση, από τις 10 Μαΐου 2016 στη θέση του αντιπροέδρου του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη!

Νωρίτερα, την διετία 2010-2012, η συντρόφισσα Τσουκαλά διετέλεσε σύμβουλος του τότε υπουργού ΠΡΟ-ΠΟ της κλεφτοπασοκαρίας Χρήστου Παπουτσή, ενώ το 2013 (επί σαμαρομπουμπουκοκρατίας) έδινε διαλέξεις για «τον ρατσισμό και την ξενοφοβία» στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. και «κατήγγειλε» ότι το 80% των δοκίμων είναι χρυσαυγίτες, ζητώντας παραλλήλως την δίωξή τους.

Τέλος, τον Δεκέμβριο του 2014, εμφανίστηκε ως «αλληλέγγυα» σε συνέντευξη τύπου των γονέων των κόκκινων ληστοτρομοκρατών Ρωμανού, Μπουρζούκου και Μιχαηλίδη, που ζητούσαν… εκπαιδευτικές άδειες για τα βλαστάρια τους…

Δείτε δύο βίντεο.
Το ένα, στο οποίο κατηγορεί τους αστυνομικούς και υπερασπίζεται τα συντρόφια των Εξαρχείων και το άλλο, το χθεσινοβραδινό, που την καίνε τα συντρόφια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: