Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

«Eφ’ όλης της ύλης» αμετανόητος και χωρίς ντροπή ο Γ. Παπανδρέου

Αμετανόητος εμφανίστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου στη συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι.


Ακόμη μία φορά χωρίς να ζητήσει ούτε ένα συγγνώμη για τα Μνημόνια και τα βάσανα που υπόκειται ο ελληνικός λαός από τις πολιτικές του, όχι μόνο εμφανίστηκε δικαιωμένος σε όλους τους τομείς, αλλά προσπάθησε να πλασαριστεί και ως εγγυητής της ενότητας στο κόμμα του.


«Θέλω να συμβάλω ως εγγυητής, αν θέλετε, ήμουν ο τελευταίος πρωθυπουργός που βγήκε με αυτοδυναμία και που βγήκε από το ΠΑΣΟΚ. Εχω μια υποχρέωση να συμβάλω προς αυτήν την κατεύθυνση» είπε χαρακτηριστικά.



Έδωσε μάλιστα «χρίσμα» στη Φώφη Γεννηματά για την τελική μάχη της 19ης Νοεμβρίου λέγοντας ότι η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει προσφέρει πολλά, ενώ δεν ανέφερε καθόλου το όνομα του Ν. Ανδρουλάκη.


Χωρίς ίχνος... ντροπής, ο ΓΑΠ εμφάνισε τον εαυτό του ως συνεχιστή του Ελευθέριου Βενιζέλου και του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ δήλωσε ότι με τον Κ. Σημίτη το ΠΑΣΟΚ έκανε θεσμικές αλλαγές στον τομέα της… διαφάνειας, σε μια περίοδο κατά την οποία κυριαρχούσαν η διαπλοκή και η διαφθορά.



Αφού επιτέθηκε σε ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., τους οποίους κατηγόρησε για τα... πάντα, είπε επίσης ότι τελικά θα έπρεπε να είχε κάνει το δημοψήφισμα το 2011. 

Ενας πρώην πρωθυπουργός χωρίς αιδώ και χωρίς κανέναν ειρμό στη σκέψη του...




πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: