Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

Aνεπιθύμητοι! Δεν μπορούν να σταθούν πουθενά – Πήραν στο κατόπι βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα: «Προδότες, κάθε ημέρα με φρουρά θα βγαίνετε έξω»

Δεν πρόκειται γλιτώσουν από την Εθνική οργή οι ΣΥΡΙΖαίοι. Η κατάσταση πλέιν είναι εκρηκτική, οι Ελληνες δεν μπορούν να αντέξουν άλλη μια εθνική ήττα.

 
Kρεμάλες, σανός και κάρβουνο επιστρατεύτηκαν προχθες, δημιουργώντας ένα πρωτόγνωρο σκηνικό. Χτες είχαμε νέες πορείες και επεισοδια σε Φλώρινα-Γρεβενά κατά βουλευτών.

Στο πλαίσιο της 5ης ημέρας των διαμαρτυριών πολιτών για την συμφωνία της ελληνικής κυβέρνησης για το Μακεδονικό, μερίδα Καβαλιωτών επιτέθηκε φραστικά και προπηλάκισε τον βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Παπαφιλίππου, που βρέθηκε το απόγευμα στο κέντρο της πόλης.

Οι διαδηλωτές τον ακολούθησαν από την πλατεία Καπνεργάτη μέχρι την Λέσχη Αξιωματικών, αποκαλώντας αυτόν και τους άλλους δύο βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος «προδότες».

Η παρουσία των ανδρών της ΕΛΑΣ υπήρξε καταλυτική μιας και δεν τους επέτρεψαν να πλησιάσουν προς τον βουλευτή. Οι αστυνομικοί που υβρίζονται συνεχώς από τον ΣΥΡΙΖΑ. Για άλλη μια φορά τους έσωσαν!
 
 
Δείτε βίντεο:



Ο κυρίαρχος λαός δείχνει την ακλόνητη πίστη του στην Μακεδονία μας
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με την επαίσχυντη συμφωνία κατάφερε να ενώσει όλους τους Ελληνες. Χτες για πρώτη φορά πραγματοποιήθηκαν μαζικές κινητοποιήσεις σε Κατερίνη και Λαμία ενώ και η Αυτοδιοίκηση μπήκε δυνατά στις κινητοποιήσεις.
Ελληνες από τον Εβρο μέχρι την Κρήτη καλούν σε γενική συστράτευση ενώ στον χορό των κινητοποίησεων μπαίνουν δυνατά και οι Κρητικοί με ανατριχιαστικό κάλεσμα φιλάθλων του ΟΦΗ.
 
Να ενωθούν οι οπαδοί όλων των ομάδων εδώ και τώρα.
Ταυτόχρονα, νέα μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας για τη συμφωνία στο Μακεδονικό πραγματοποιήθηκε σήμερα στη Λάρισα και μάλιστα είναι η δεύτερη, καθώς είχε προηγηθεί και αυτή της περασμένης Κυριακής.
Με κόρνες και γαλανόλευκες σημαίες, αυτοκίνητα και δίκυκλα ξεκίνησαν την πορεία τους από τη σκεπαστή αγορά της Νεάπολης με κατεύθυνση την κεντρική πλατεία της πόλης.
Δείτε φωτογραφίες:
mak7
mak5
mak4
mak3
mak2 
Το… ποτάμι, όχι αυτό του Σταύρου, της εθνικής οργής δεν γυρίζει πίσω, οι Έλληνες μίλησαν..
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: