Κυριακή 24 Ιουνίου 2018

Ρετρό κοστούμια και χτενίσματα, αυτοκίνητα αντίκες, θεματικά δωμάτια και αντικείμενα μιας άλλης εποχή

«Athens Retro Festival»:
Γιατί ο χρόνος μια φορά γυρνάει πίσω!.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το φεστιβάλ «Athens Retro», δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ταξιδέψουν στο παρελθόν, στις δεκαετίες της νοσταλγίας και της παιδικής αθωότητας. 


Στο Παλιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι, απέναντι από την Τεχνόπολις ξεδιπλώνεται μια ιστορική και πολιτισμική στα 60’s – 70’s – 80’s, ακόμη και 90’s.


Ο χρόνος γυρνά πίσω μέσα από κουστούμια, μοντέλα, παλιά ιστορικά οχήματα, θεματικά δωματιάκια και σκηνικά εποχής, όπου επισκέπτες μπορούν να βγάλουν φωτογραφίες αλλά και να αγγίξουν αντικείμενα μιας άλλης εποχής.



Το «Athens Retro Festival», φιλοξενεί επίσης μια μεγάλη αγορά με ρετρό αντικείμενα, ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ, για συλλέκτες αλλά και για λάτρεις των vintage αντικειμένων.


Φυσικά, δεν λείπουν διαδραστικές δραστηριότητες και δωρεάν παροχές στους επισκέπτες, όπως ρετρό χτενίσματα, αλλά και βραδιές με ζωντανή μουσική.

 
Τις δύο πρώτες χρονιές το μοναδικό φεστιβάλ κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 20.000 επισκέπτες και φέτος ο αριθμός αναμένεται ακόμη μεγαλύτερος, ενώ αποτελεί πόλο έλξης και πολλούς τουρίστες.

«Στόχος μας να έρθουμε κάποια στιγμή όλοι ντυμένοι με κουστούμια και να το απολαύσουμε», ανέφερε ο κ. Γιώργος Γιολδάσης, εθελοντής του φεστιβάλ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.



Το φεστιβάλ διαρκεί μέχρι τις 24 Ιουνίου 2018.
Ώρες Λειτουργίας 17:00 – 01:00 Καθημερινά.
Πωλήσεις εισιτηρίων με προσφορές στο viva.gr



Συντελεστές :
Σκηνογράφος : Σπυρίδωνος Δήμητρα
Art director :  Αλέξης Φούκος
Ενδυματολογική επιμέλεια : Αλέξια Μπελογιάννη
Διοργάνωση ΑΜΚΕ Φροντίζουμε για τον συνάνθρωπο μας



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: