Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Αρλουμπολογίες, αστρολογία και μαγειρική είναι το... πιάτο της Ιδιωτικής Τηλοψίας μας

TYFONAS 




«ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ» ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ – ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
Σε μια περίοδο κατά την οποία, κυριολεκτικώς, χαλάει ο κόσμος, σε μια περίοδο κατά την οποία η χώρα μας διέρχεται μια άνευ προηγουμένου οικονομική κρίσι και εν ταυτώ κινδυνεύει, εμφανώς, ακόμη και να απωλέσει τμήματα της εθνικής μας κυριαρχίας, αυτό που θα περίμενε φυσιολογικά κανείς είναι όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα επικοινωνίας να ασχολούνται επί πολλές ώρες, καθημερινώς, με λεπτομερείς αναλύσεις του φαινομένου. 

Πολύ περισσότερο από την  στιγμή που η οικονομική κρίσις δεν πλήττει μόνον την Ελλάδα, αλλά και άλλες χώρες της Ευρωζώνης, ενώ ήδη έχει κάνει έντονη την εμφάνισί του ο κίνδυνος ακόμη και διαλύσεως της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Αλλά οι καναλάρχες «μας» φαίνεται ότι περί άλλων σκέπτονται και τυρβάζουν.

Όχι μόνον σε ό,τι αφορά τα στενώς εννοούμενα εμπορικά τους συμφέροντα, αλλά ίσως και προκειμένου να μην ενημερώνεται επαρκώς ο πολίτης, ώστε να προστατεύεται έτσι και η σημερινή κυβέρνησις. 

Οσο πιο λίγα γνωρίζει ο Λαός (σκέπτονται οι καναλάρχες) τόσο πιο εύκολα περνάει η Κυβέρνησις τις «μεταρρυθμίσεις» που επιβάλλει το «Μνημόνιο» ήτοι οι δανειστές και τοκογλύφοι «μας».

Τώρα τι συμφωνίες έχουν γίνει μεταξύ καναλαρχών και Κυβερνήσεως, δεν είμαι σε θέσι να γνωρίζω, πάντως αυτή η γενικευμένη σιωπή των ραδιοτηλεοπτικών μέσων και ιδιαιτέρως της Τηλοψίας, σαφέστατα δημιουργεί σοβαρές υπόνοιες ότι… κάτι τρέχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας!

Οι υποψίες μου για μυστικές συμφωνίες μεταξύ, κυρίως, καναλαρχών και Κυβερνήσεως, επιβεβαιώνονται και από το εμετικό πλέον φαινόμενο πολύωρων, αρλουμποειδών, εκπομπών, από τις 10 το πρωί, όταν, δηλαδή, τελειώνουν τα δελτία ειδήσεων, μέχρι αργά το βράδυ, σχετικά με την αστρολογία, τα έργα και ημέρες των πάσης μορφής καλλιτεχνών και «καλλιτεχνών» - μέχρι και τα οικογενειακά τους πλέον γνωρίζουμε με κάθε λεπτομέρεια, λες και μας νοιάζει – ενώ, ειδικά τελευταίως, προσετέθησαν κι αυτές οι περί… μαγειρικής ώρες, δια των οποίων έχουμε καταλήξει στο σημείο να έχουμε σιχαθεί ακόμη και την τροφή μας.


Σε όλα τούτα τα σιχαμερά και περίεργα, ας προσθέσει ο Αναγνώστης και εκείνες τις ανυπόφορες Χολλυγουντιανές βραδυνές σειρές σχετικά με την εγκληματική δραστηριότητα στην Αμερικανική κοινωνία και οπωσδήποτε τις δικές μας αντίστοιχες (κατ’ αντιγραφήν των αμερικανικών) δια των οποίων έχουμε… κατορθώσει να γνωρίζουμε, με κάθε λεπτομέρεια, πώς να κάνουμε μια απαγωγή, μια ληστεία, έναν βιασμό, έναν φόνο, πώς να χρησιμοποιούμε τα ναρκωτικά και άλλα πολλά «καλά» πράγματα. Κι από τρομοκρατία δεν το συζητώ: Οι ΗΠΑ συνεχώς απειλούνται από τρομοκράτες.

Λες και δεν είναι αυτές ο πρώτος τρομοκράτης, με όλα αυτά που πράττουν.

Με το… φανάρι του Διογένη πλέον ψάχνει ένας σοβαρός τηλεθεατής να εντοπίσει μια ταινία της προκοπής, είδος εν πλήρη εξαφανίσει ειδικά από την Ιδιωτική Τηλοψία.

Ετσι, ο κάθε ένας μας όταν κλείσει τα μάτια του για να ξεκουραστεί, επόμενο είναι να έχει έναν πολύ ταραγμένο ύπνο και πολλές φορές να έχει εφιάλτες, αφού ο εγκέφαλός μας γνωστό τοις πάσιν είναι ότι την  νύχτα, συνήθως, αναπαραγάγει, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, αυτά που «εδιδάχθη» πριν κοιμηθούμε.

Το χείριστο επακόλουθο της αποπροσανατολιστικής αυτής προσπάθειας των καναλαρχών «μας» - ναι περί αυτού πρόκειται – είναι ο Λαός να μην γνωρίζει, παρά μόνον ελάχιστα, από αυτά που, σήμερα, επισυμβαίνουν εντός και εκτός συνόρων και που ΑΜΕΣΑ τον αφορούν. 

Θα μου πείτε ότι υπάρχουν οι εφημερίδες, απ’ όπου μπορεί κανείς να ενημερωθεί αρκετά. Συμφωνώ. Αν όμως αναλογισθούμε τις χαμηλές, σήμερα, κυκλοφορίες τους (μεταξύ άλλων ο λαός έμαθε, στις μέρες μας, και να μην διαβάζει) τότε πάλι έρχεται η απογοήτευσις.

Το άλλο… συνεπές επακόλουθο της ανεπάρκειας του φοβερού, ομολογουμένως, αυτού μέσου επικοινωνίας (με εισαγωγικά ή λέξις επικοινωνία) της Τηλοψίας είναι πρώτα απ’ όλα η αποβλάκωσις ή στην καλύτερη περίπτωσι η ημιμάθεια, η εκγενίκευσις, η αποπολιτικοποίησις (εδώ, βεβαίως, φταίνε και οι πολιτικοί) και η προσφυγή τελικώς, στον «θεό» ποδόσφαιρο, στον αστρολόγο «μας», δηλαδή την δεισιδαιμονία, ή σε πολλές περιπτώσεις και στον ψυχίατρο, κατ’ αντιγραφήν και εδώ του τρόπου ζωής του μέσου Αμερικανού.

Φυσικά, μπροστά σε αυτό το τρισάθλιο κατάντημα του πολίτη, αυτός που, ασφαλώς, τρίβει τα χέρια του δεν είναι άλλος από τον άξιο (τρομάρα του) σημερινό κυβερνήτη αυτού του δύσμοιρου Λαού και του εβραιοπαγκοσμιοποιημένου κέντρου που κατευθύνει τις πράξεις του. Διότι, εάν έχεις να κάνεις με έναν Λαό που είναι πλήρως ενημερωμένος για τα τεκταινόμενα στην χώρα του και παγκοσμίως, δύσκολα μπορείς να τον… παραμυθιάσεις. 

Δεν περνάει η (κάλπικη οπωσδήποτε) ρητορική σου, ούτε οι ωραιοποιημένες λέξεις και εκφράσεις.

Οπότε, μπράβο κύριοι καναλάρχες «μας». Με την επιμελημένη όσο και διαβολική προσπάθειά σας συμβάλλετε στο έπακρο σε όσα επιχειρούνται εναντίον του Ελληνα!… Που είναι επαναλαμβάνω: Ο σκοταδισμός, η προσφυγή στο φαΐ, στον αστρολόγο και στον ψυχίατρο.

Σωτήρης Ζαφειρακόπουλος
Σημείωση elora.gr: Μήτως τελικά η απεργία των δημοσιογράφων την Τρίτη γίνεται για τα μάτια του κόσμου; 
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: