Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010


ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ. Ε .ΔΡΟΥΓΟΣ
Ενώ αναμένονται αρκετά νέα τηλεγραφήματα-σημειώματα-εκθέσεις Αμερικανών από την ιστοσελίδα (που δέχεται κυβερνοεπίθεση) και τα γνωστά περιοδικά και εφημερίδες της Μ .ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, της ΓΑΛΛΙΑΣ, της ΙΣΠΑΝΙΑΣ και της ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, θα ήθελα να προβώ σε ορισμένες σύντομες τοποθετήσεις. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΝ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ. Αυτοί που ανησυχούν για αυτές διακατέχονται από φοβικά σύνδρομα, δεν έχουν εναλλακτικές επιλογές και παραμένουν αγκυλωμένοι στο παρελθόν. 

Στην χώρα μας έχουμε αναγάγει το θέμα του ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟΥ-ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ σε διαστάσεις εξωτικές και υπεράνθρωπες. ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΟΣΦΑΙΡΩΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο πλαίσιο των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΠΗΓΩΝ. 

Δεν θα μπω τώρα σε λεπτομέρειες και πως μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα…ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΘΕΜΑ των 215.000 και πλέον .

*ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΟ 70% ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΡΙΘΜΟ(ΟΡΙΑΚΟ ΚΟΙΤΑΓΜΑ) ΕΥΘΕΩΣ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΑ Ή ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ. 

Με άλλα λόγια δεν μου προσέφεραν (μέχρι αυτή την στιγμή)ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΓΝΩΣΗ-ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ. ΜΙΛΩ ΜΕΤΑ ΠΑΣΗΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ. Γνωρίζω και κάποια άλλα που έρχονται που για εμένα ανήκουν στην ίδια κατηγορία. 

Και λογικά(μέχρι τώρα) τα έγγραφα δεν είναι τόσο εντυπωσιακά που να προκαλούν σάλο στις ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ των ΗΠΑ.

*ΓΙΝΟΜΑΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΣΑΦΗΣ.Και αρχίζω από το ιΡΑΝ. 

Από το 2006 γνωρίζω από ΑΡΑΒΕΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ σε 9 κράτη του ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ, ότι ΕΥΝΟΟΥΝ ΠΛΗΓΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ή ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ κατά των πυρηνικών εγκαταστάσεων του ΙΡΑΝ. 

Επί χρόνια μελετώ ΕΡΕΥΝΕΣ-ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ-ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ-ΑΡΑΒΩΝ- ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ για το ΙΡΑΝ. 

Έχω κουραστεί να συλλέγω στοιχεία. ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΕΓΓΡΑΦΑ(ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, για 11 διαφορετικούς τρόπους να πληγεί το ΙΡΑΝ).

Τότε θα προβληματιζόμουνα. ΟΧΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΒΛΕΠΩ. Ειλικρινά από τα όσα έγραψα αυτό το τριήμερο για ΙΡΑΝ το 70-80% μου ήσαν γνωστά. 

ΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ. Εδώ βρίσκονται Ισραηλινά υποβρύχια επί εβδομάδες στον ΚΟΛΠΟ, και Ισραηλινοί σε διάφορα αεροδρόμια περιφερειακά του ΙΡΑΝ, και το πρόβλημα είναι το τι είπε ο ΕΜΙΡΗΣ του ΚΑΤΑΡ και ένας από τους πρίγκιπες των ΗΑΕ να βομβαρδιστεί το ΙΡΑΝ; ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ. 

Επί χρόνια σε όλες τις ΣΧΟΛΕΣ ΕΠΙΤΕΛΩΝ (εντός και εκτός Ελλάδος) τα έλεγα και τα λέω. 

ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΕΡΑ. Και κάποιοι ασχετογενείς μου άσκησαν και κριτική .ΤΟΣΑ ΞΕΡΟΥΝ-ΤΟΣΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ-ΤΟΣΑ ΦΑΝΤΑΖΟΝΤΑΙ. 

Οι Έλληνες φημίζονται για αχαλίνωτη φαντασία. 
Και συνωμοσιολογία. 

ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
*Η ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ 2006 ΤΗΝ ΙΡΑΝΙΚΗ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΒΑΝΟ/ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ. 

Το έχω πει από το καλοκαίρι του 2006. ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΟΛΛΟΙ. 

Γιατί σε αυτή την χώρα ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΘΕΣΕΙΣ-ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ. 

Σε αυτή την χώρα περνάει η παραφιλολογία, ο αντιαμερικανισμός, η συνωμοσιολογία(κάποιοι βγάζουν πολλά λεφτά μάλιστα με βιβλία και παραμυθοπλανολογία) κλπ. 

ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ.
*Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΥ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ.

Αναφέρθηκε ότι το 2007 η τότε πρέσβειρα των ΗΠΑ στο ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ ΑΝ ΠΑΤΕΡΣΟΝ προσπάθησε να ευνοήσει ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ των ΗΠΑ να αποσυρθεί ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΧΟΥΤΑ και να μεταφερθεί σε ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΡΟΣ. 

Αυτό είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που γνωρίζω και διδάσκω αφού σε ετήσια βάση δίνω μεγάλο αριθμό διαλέξεων για ΠΥΡΗΝΙΚΗ-ΧΗΜΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ-ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ. 

Και γνωρίζω το περιεχόμενο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ –ΝΕST ΚΑΙ ΑΜΕΣΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΩΝ ΠΥΡΗΝΙΚΩΝ ΒΑΣΕΩΝ, ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ σε πάνω από 10 περιοχές(με ή χωρίς την Πακιστανική συνδρομή). Και πολλά άλλα… 

ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟ 5-10%!.ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ. Άρα νομίζουμε ότι διέρρευσαν πολλά και φοβερά….


*Τώρα αν ο ΚΑΒΑΛΙΕΡΕ ΞΕΝΥΧΤΑΕΙ και ΕΠΙΖΗΤΑ ΤΗΝ «ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ» της 41χρονης ΝΤΑΝΤΑΡΙΟ ή της 18χρονης Μαροκινής , και το άλλο πρωί δεν γνωρίζει που βρίσκεται… το θεωρώ σίγουρο για ένα 75 χρονο. 

Ασφαλώς και οι πρέσβεις καταγράφουν προσωπικές στιγμές ξένων ηγετών και κάνουν αναφορές.

ΟΥΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΙΜ ΓΙΟΝΓΚ ΙΛ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΣ-ΕΠΙΛΗΠΤΙΚΟΣ, ο τρισάθλιος ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ στην ΖΙΜΠΑΜΠΟΥΕ είναι ένας ΠΑΛΙΟΓΕΡΟΣ και ΞΕΚΟΥΤΗΣ ή ο ΚΑΝΤΑΦΙ είναι στον εξώκοσμο του .
(δεν ξέρω αν είναι παρέα με δίμετρες ΟΥΚΡΑΝΕΣ νοσοκόμες ή προετοιμάζεται για παραδεισένια μονοπάτια). 

Και φυσικά με την ανυπαρξία σοβαρών Ευρωπαίων ηγετών σε μία ήπειρο που παρακμάζει , είναι λογικό η ΑΓΚΕΛΑ ΤΕΦΛΟΝ ΜΕΡΚΕΛ να είναι καλύτερη από όλους τους άλλους. 

Και πολλά άλλα….ΠΑΝΤΟΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΕΞΑΛΕΙΦΘΕΙ ή ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ. 

Και ούτε με ξάφνιασε ότι το κάθετος των ΠΟΥΤΙΝ-ΜΕΝΤΓΕΝΤΕΦ είναι «παρέα» με το οργανωμένο έγκλημα. Αυτοί που δεν το γνωρίζουν τότε ας πάνε για φροντιστήρια στην μετασοβιετική ΜΟΣΧΑ και για ΛΕΥΚΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ….ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ…

*ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΔΙΚΤΥΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ. ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ-ΟΠΛΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ. 

ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΡΑΝ-ΣΥΡΙΑ-ΧΕΖΜΠΟΛΛΑΧ-ΒΟΡ.ΚΟΡΕΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ κλπ/.Στα όρια του εφικτού και του σεβασμού στο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ-ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ, δεν προχωρώ παραπέρα. ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΩ-ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ «ΠΑΚΕΤΑ» των φίλων –ΔΥΝΑΤΕΣ-ΒΑΘΙΕΣ-ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΟΨΟΜΕΘΑ. 

Γιατί προσωπικά θα περίμενα «βαθιά λαρύγγια να βγάζουν μυστικά». ΠΑΝΤΩΣ Η WIKILEAKS ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΠΛΑΙΣΙΟ.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: