Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Έπιασαν τούρκους με όπλα στον Έβρο


Τούρκους κακοποιούς συνέλαβαν Έλληνες αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης. 

Μας έχουν βρει «μπόσικους λοιπόν», έρχονται εδώ από την Τουρκία, εγκληματούν ανενόχλητοι και όταν κάποια συλλαμβάνονται, φυλακίζονται και ξανάρχονται ανενόχλητοι. 

Ο λόγος για έναν 46χρονο Τούρκο, παλιό γνώριμο της Ασφάλειας, με ποινικό μητρώο από εδώ ως απέναντι, αλλά και τον 17χρονο εκκολαπτόμενο κακοποιό και υιό του... 

Στην κατοχή των δύο τελευταίων βρέθηκαν πολεμικά όπλα, πολλές σφαίρες, μαχαίρια, εργαλεία διάρρηξης και διαφόρων ειδών «σύνεργα».

Τα συμβάντα

Οι δύο Τούρκοι, μόλις αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, προσπάθησαν να ξεφορτωθούν τον οπλισμό και πέταξαν στο δρόμο ένα Kalashnikov και πολλούς γεμιστήρες. Όμως, δεν μπόρεσαν να αποφύγουν τη σύλληψη. 

Προσέξτε τώρα: για τον 46χρονο, εκκρεμεί εναντίον του δικαστική απόφαση απέλασης. 

Κατηγορείται δε για σωρεία κλοπών, σε όλα τα σημεία και πλάτη της ελληνικής επικράτειας, ενώ έχει πολλούς συνεργούς σε Ξάνθη και Κομοτηνή, όπου «δραστηριοποιήθηκε» επίσης...

Όσο για τα ερωτήματα πως μπαινοβγαίνει τόσο καιρό ανενόχλητος από τη γείτονα και πως διαφεύγει της σύλλαηψης, αυτά είναι προς το παρόν αναπάντητα. 

Πάντως, ο 46χρονος Τούρκος έχει εκτίσει πολυετή ποινή κάθειρξης, φορτωμένος με όλο τον ποινικό κώδικα (και απόπειρα ανθρωποκτονίας), ενώ στη διάρκεια της κράτησής του, είχε κατηγορηθεί και για στάση και απόδραση! 

Έχει, δε, «κάνει» παντού: Κασσάνδρα, Κορυδαλλό, Κέρκυρα φυσικά, αλλά και Μαλανδρίνο.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: