Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΕΥΡΩΠΗ Η…ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΤ ; ΕΛΛΑΔΑ Ή… ΕΛΛΑΔΑΜΠΑΤ ; (3 βίντεο)


σαρια

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Όσο συνεχίζεται η αθρόα έλευση των μεταναστών όλες οι χώρες και κυρίως η Ελλάδα, πλέον θα χάσουν την ταυτότητά τους και θα είναι απλώς ένα μείγμα ανάμεικτων φυλών κατάλληλο για πολιτιστικό… κιμά!

Δείτε για παράδειγμα το παρακάτω βίντεο.

Μήπως είναι το Islamabad ή το Abbottabad;

Κι όμως είναι το… Λονδινιστάν!

Σε ένα άλλο χαρακτηριστικό βίντεο πάλι αν και δεν διακρίνεται καθαρά, ο δράστης πιθανότατα κρατάει μαχαίρι και το κουνάει απειλητικά προς τους αστυνομικούς.

Οι αστυνομικοί φαίνεται να κρατούν κλομπς, διότι οι περισσότεροι από αυτούς στην Ευρώπη δεν επιτρέπεται να κουβαλούν όπλα.

Ύστερα κάνουν πίσω όταν ο άντρας-δράστης που έτρεχε τους πλησιάζει παρόλο που αυτοί είναι 11 και αυτός μόνο ένας.

Ίσως φοβούνται να… μην θεωρηθούν ρατσιστές αν του επιτεθούν.

Αφού πλέον η ίδια η πρωτεύουσα της Βρετανίας ονομάζεται από πολλούς Λονδινιστάν, ένας μουσουλμάνος δήμαρχος, ( ο Μπουτάρης της περίπτωσης), δεν θα μπορούσε να λείπει από το σκηνικό.

Πιο συγκεκριμένα, εξελέγη από την αριστερά δήμαρχος του Λονδινιστάν για το 2016 ο Sadiq Khan, ένας μουσουλμάνος πολιτικός με ιδιαίτερη συμπάθεια προς τους ισλαμιστές και τους εξτρεμιστές.

Για αυτόν είναι φυσιολογικό το Λονδίνο να είναι μια ισλαμική πόλη. Μάλιστα!

Μια άλλη περιοχή της Βρετανίας, το πάρκο Bury στο Λουτόν, είναι μια διαβόητη περιοχή η οποία βρίθει από κήρυκες μίσους του Ισλάμ, ακολούθους της ISIS και τρομοκράτες. Είναι ίσως το πιο ενεργό σημείο σε όλη τη χώρα για τους ισλαμιστές.

Ως απάντηση σε μια φυλάκιση ενός υποστηρικτή της ISIS, ο οποίος είναι από το πάρκο Bury, το εθνικιστικό πολιτικό κόμμα Britain First, τόλμησε να κάνει μια «χριστιανική πορεία» άμυνας στην κεντρική οδό. Αποτέλεσμα: συνάντησε χαρακτηριστική άγρια επιθετικότητα από τους τοπικούς Μουσουλμάνους.

Η Jayda Fransen, αναπληρωτής αρχηγός, εξηγεί πως τα μέλη της κουβαλώντας αρκετές εφημερίδες και σταυρούς προχωρούν για την χριστιανική πορεία τους και παρόλο που συναντούν αντιδράσεις, δεν τους ενδιαφέρει. Θεωρεί πως αυτή είναι μια βρετανική περιοχή και είναι όλοι τους περήφανοι που είναι Βρετανοί, (άραγε οι Έλληνες ;;;).

Καθώς περνούν ένας μουσουλμάνος τολμάει μέχρι και να τους ρωτήσει μήπως ζηλεύουν που οι μουσουλμάνοι κατακτούν σιγά σιγά τη χώρα τους.

Αντιδράσεις δεν λείπουν και με μουσουλμάνες να κινούνται επιθετικά προς την Jayda Fransen για το ντύσιμό της δείχνοντας της πως αποτελεί ασέβεια κ.α.

Όπως βλέπουμε οι μουσουλμάνοι ρίχνουν αβγά στους ακτιβιστές, χρησιμοποιούν λεκτική βία και ισχυρίζονται ότι έχουν κατακτήσει το Λονδίνο και την Βρετανία. Αυτό είναι το μέλλον της Βρετανίας!

Αυτές οι «όμορφες» στιγμές και πολύ πιο χειρότερες θα είναι το αύριο για το… Ελλάδιστάν και την Αθηνααμπάντ, καθώς οι «φίλοι» και «σύμμαχοι» μας προορίζουν την ελληνική πρωτεύουσα για την.. Νέα Μέκκα της  Ευρώπης.

Και εις ανώτερα!

Αν λοιπόν δεν θέλουμε οι χώρες μας να καταλήξουν έτσι, οφείλουμε όχι μόνο να μην ψηφίζουμε άτομα τα οποία είναι υποστηρικτές τέτοιων αντιλήψεων, αλλά ακόμη και αν έχουν έρθει στην εξουσία να τους διώξουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερο πριν προλάβουν να κάνουν μεγαλύτερες ζημιές, ειδάλλως εικόνες σαν τις παραπάνω θα έρθουν πολύ σύντομα και εδώ αν δεν έχουν έρθει ήδη.

αθηνα

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: