Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΕΥΡΩΠΗ ΤΟΥ ISIS, ΚΑΙ MH ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! (5 βίντεο)

AYTH

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Σε παλαιότερο άρθρο μας πριν λίγους μήνες είχαμε αναφερθεί σε ένα γερμανικό συγκρότημα με το όνομα Bushido Χ Shindy, το οποίο είχε κυκλοφορήσει ένα βιντεοκλίπ όπου προειδοποιούσε για τυχόν χτυπήματα στο Παρίσι.

Τώρα βλέπουμε την ISIS η οποία έβγαλε ένα καινούργιο βίντεο στο οποίο προειδοποιεί την Γαλλία και Αγγλία.

Στο βίντεο αυτό ένας πρώην οδηγός λεωφορείου, ο Samy Amimour, εμφανίζεται σε μια από τις πιο σκληρές σκηνές όταν χαμογελάει μπροστά στην κάμερα αφού σηκώνει το κεφάλι ενός αποκεφαλισμένου αιχμαλώτου.

Και μετά αναγγέλλει μια καυτή είδηση : «Soon in Champs-Elysses», «Σύντομα στην Champs-Elysses».

Παράλληλα πραγματοποιείτο μια απειλή-μήνυμα κατά του Ηνωμένου Βασιλείου, UK, σε βίντεο με σκηνές από την ψήφο του βρετανικού κοινοβουλίου υπέρ των επεμβάσεων στην Συρία.

Το μήνυμα λέει : «Όποιος στέκεται στις τάξεις των απίστων θα είναι στόχος για τα σπαθιά μας και θα ηττηθεί με ταπείνωση» και εμφανίζεται ο Κάμερον όταν μιλάει στο Λευκό Οίκο.

«Θα σας κάνουμε να γευτείτε τον τρόμο, και θα τον γευτείτε στα προπύργιά σας» ξεκαθαρίζει ένα ακουστικό μήνυμα.

«Μα τον Αλλάχ, αυτήν την μέρα θα κάνουμε ποταμούς από το αίμα σας. Θα σας πολεμήσουμε μέχρι και τον τελευταίο εναπομείναντα, δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε εμάς και εσάς παρά μόνο η κόψη του σπαθιού’»

Πριν από λίγες μέρες στο γαλλικό λιμάνι της Θάλασσας της Μάγχης, το Calais, ένας άντρας παραλίγο να τον ξυλοκοπήσουν οι λαθρομετανάστες.

Ευτυχώς παρενέβη ο γιος του, ο οποίος βγήκε από το σπίτι με ένα όπλο και έτσι μπόρεσε να σώσει τον πατέρα του από τους εξαγριωμένους.

Στο σκηνικό μπαίνει και ένας μαύρος ο οποίος αν και φαίνεται μετανάστης προσπαθεί να ηρεμίσει λίγο τα πνεύματα. Δεν είναι σαφής η αιτία του καυγά, η πολεμική κατάσταση όμως είναι παρόμοια και σε άλλες περιοχές.

Στο κανάλι Skynews στη Βρετανία ένας ρεπόρτερ παίρνει συνέντευξη από έναν νέο καλοντυμένο χαρακτηριστικά αχάριστο λαθρομετανάστη. Αυτό είναι το κοντινό πλάνο των λεγόμενων « προσφύγων».

Ρεπόρτερ: «Μερικοί άνθρωποι θα έλεγαν ότι άνθρωποι εδώ προσπαθούν να βοηθήσουν, σας παρέχουν διαμονή και γεύματα, ότι δηλαδή δικαιούσαστε.» Λαθρομετανάστης: « Έχουμε 3 γεύματα δωρεάν αλλά δεν είναι καλά. Δύο φορές μάλιστα ήταν τα ιδία.

Αλήθεια σας λέω, δεν μας αρέσουν αυτά τα φαγητά, μένουμε σε δωμάτια με άλλους 6 λαθρομετανάστες. Δεν υπάρχει πρόνοια και καθαριότητα.»

Είναι οι απαιτήσεις που έχουν οι λαθρομετανάστες οι οποίοι είναι… μαθημένοι στις λουξ ανέσεις από την χώρα τους!!!!

Στην Ολλανδία, μια όμορφη δημοσιογράφος παίρνει συνέντευξη από λαθρομετανάστες που συναντάει στο δρόμο. Μερικοί απαξιούν να της μιλήσουν απευθυνόμενοι στον κάμεραμαν και όχι σε αυτήν ενώ άλλοι της κάνουν υποδείξεις για το ντύσιμό της αποκαλώντας την πόρνη.

Τέλος, επειδή τα παραπάνω βίντεο καθώς και τα προηγούμενα τα οποία προβάλουν τους μουσουλμάνους μετανάστες εστιάζονται σε ανθρωπινή βία, θα θέλαμε να παραθέσουμε ακόμη ένα χαρακτηριστικό το οποίο απεικονίζει την συμπεριφορά τους απέναντι στα ζώα.

(Επειδή το σχετικό βίντεο το έσβησαν σας δίνουμε μια σχετική εικόνα).

gaidaros


Αυτοί οι άνθρωποι δεν σέβονται απολύτως τίποτα γι’ αυτό δεν έχουμε την υποχρέωση ούτε εμείς να δείξουμε σεβασμό σε αυτούς.

Το βίντεο αυτό απεικονίζει έναν γάιδαρο τον οποίο μετά από προσπάθειες καταφέρουν να ρίξουν από έναν γκρεμό γελώντας δυνατά και χειροκροτώντας για το κατόρθωμά τους.

Το παραπάνω βίντεο φυσικά δεν είναι το μοναδικό αλλά υπάρχουν χιλιάδες άλλα με μουσουλμάνους να κακοποιούν ζώα.

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: